Naast kernland Tsjechië, ook veel fietsreizen in andere landen van Midden Europa

U kent Mozaïek Reizen vanouds vooral van onze fietsvakanties in Tsjechië.
Sinds 2014 zijn we ons fietsroutenetwerk gestaag aan het uitbreiden met aansluitende routes in de omliggende landen. De ervaring leert dat daar graag gebruik van wordt gemaakt. Zo is de Elberoute, van de bron tot Praag (deel 1) en van Praag naar Dresden (deel 2) doorgetrokken tot aan de Noordzee. Ook is het nu mogelijk om van Dresden naar Berlijn te fietsen. In het zuiden en westen komen verschillende routes vanuit Tsjechië uit op plaatsen aan de Donau. Reden om ook de Donauroute in ons bestand op te nemen van de bron tot in Boedapest. De Donau is op zich weer eindpunt van andere rivierenroutes, zoals de Tauernroute. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze doelstelling om te komen tot de vorming van een groter fietsnetwerk.

fietsreizen-tsjechie

U kunt bij ons fietsvakanties in Tsjechië boeken, daarmee hebben we het grootste aanbod in eigen beheer ontwikkelde fietsreizen in Tsjechië voor Nederland en België. U boekt bij ons de bekende Praag – Dresden fietsroute (langs de rivieren Moldau en Elbe), die door onze klanten al jaren hoog gewaardeerd wordt, maar even zo goed de Zuidelijke Rivierenroute door het onontdekte, authentieke Moravië. Of de pittige Greenwaysroute van Praag naar Wenen.

 

Naar ons aanbod in Tsjechië

 

fietsreis-ulm-donauroute

We zijn in 2014 begonnen met een aantal gemakkelijke trajecten (nagenoeg vlak of bergaf) in Duitsland en Oostenrijk, dus fietsvakanties die voor veel mensen haalbaar zijn. De uitdaging voor sportieve fietsers lag dan vooral in de lengte per dag die u aflegt. Vanaf 2015 zijn er een aantal nieuwe routes bijgekomen, veelal rivierenroutes, die aansluiten op het bestaande netwerk. Daarbij zijn gemakkelijke routes, maar ook enkele uitdagende routes. De routes gaan tot over de Alpen, bijvoorbeeld naar het Italiaanse Venetië.

 

Naar ons aanbod in overige landen

Nieuwsbrief ontvangen?

 
E-mail:
Naam:
 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld
Beurzen 2020

Mozaiëk Reizen staat in 2020 op de volgende beurzen:

Nederland:
Vakantiebeurs Utrecht van do 16 t/m zo 19 januari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht

Fiets- en Wandelbeurs van vrij 28 februari t/m zo 1 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht

België:
Fiets- en Wandelbeurs op za 15 en zo 16 februari 2020 in de Flanders Expo Gent