Fietsvakantie Donauroute van Passau naar Wenen

Dürnstein aan de Donaufietsroute

Individuele Fietsreis langs de Oostenrijkse Donauroute

 • Soort reis: individuele fietsreis Oostenrijk langs hotels/pensions
 • Duur: 6, 8, 9 of 11 dagen, 4, 6, 7 of 9 fietsdagen
 • Afstand: 270 km - 330 km, 30 - 40 - 50 - 70 - 80 km per dag
 • Moeilijkheidsgraad/niveau: ◘◘◘◘ Geschikt voor fietsers van alle leeftijden. Ook ideaal als eerste fietsvakantie.

Deze fietsvakantie is een beproefde klassieker, de beroemdste van Europa. U fietst langs de spreekwoordelijke blauwe Donau, beroemd en geroemd door de oude Romeinen, de Nibelungensage, door machtige Europese vorsten en natuurlijk door Johann Strauss in zijn beroemde Weense wals "An der schönen blauen Donau". Uw route loopt langs het Oostenrijkse deel van de rivier de Donau van Passau op de Duits-Oostenrijkse grens tot in de hoofdstad Wenen en doorkruist bijna het gehele Oostenrijkse laag- en middelgebergtegebied ten noorden van de Alpen. Tijdens uw fietsreis leert u de schoonheid en de geschiedkundige betekenis van deze duizend jaar oude handelsroute kennen, daarbij steeds begeleidt door het koele, heldere water van de Donau. De Schlögener Schlinge, Machland, de Strudengau of Wachau, na deze fietsreis zijn het begrippen voor u...

Dag tot dag – Fietsreis van Passau naar Wenen (meerdere varianten)

Deze fietsvakantie is een beproefde klassieker, de beroemdste van Europa en zeer geschikt als eerste fietsvakantie. U kunt namelijk bijna overal de boot of de trein nemen. Tijdens deze fietsreis fietst u langs de spreekwoordelijke blauwe Donau, beroemd en geroemd door de oude Romeinen, in de Nibelungensage, door machtige Europese vorsten en natuurlijk door Johann Strauss jr. in zijn beroemde Weense wals “An der schönen blauen Donau”.

Uw route loopt langs het Oostenrijkse deel van de rivier de Donau van Passau op de Duits-Oostenrijkse grens tot in de hoofdstad Wenen en doorkruist bijna het gehele Oostenrijkse laag- en middelgebergtegebied ten noorden van de Alpen. Tijdens uw fietsreis leert u de schoonheid en de geschiedkundige betekenis van deze duizend jaar oude handelsroute kennen, daarbij steeds begeleidt door het koele, heldere water van de Donau. De Schlögener Schlinge, Machland, de Strudengau of Wachau, na deze fietsreis zijn het begrippen voor u. En dan hebben we het nog niet over de traditionele Oostenrijkse keuken, waaronder verrukkelijke knödelspecialiteiten en de heerlijke wijnen van Wachau.

Wij bieden van deze fietsreis de volgende 7 varianten aan:

 1. De 9-daagse standaard variant – hele weg fietsen
 2. De 8-daagse standaard variant – 1 etappe per trein
 3. De 6-daagse sportieve variant
 4. De 11-daagse boemel variant
 5. De 8-daagse variant langs boerderijen, deze fietsreis heeft een eigen pagina: Passau – Wenen langs boerderijen 
 6. De 8-daagse familytour Schärding – Linz, deze fietsreis heeft een eigen pagina: Familytour Schärding – Linz
 7. De 8-daagse familytour Linz – Wenen, deze fietsreis heeft een eigen pagina: Familytour Linz – Wenen 

 
Bij het kopje “Voor wie?” kunt u zien welke variant voor u het meest geschikt is. Hieronder wordt de 9-daagse variant van dag tot dag beschreven.
 

Dag 1 – Individuele aankomst in Passau / Schärding am Inn

Indien u met de auto aankomt is het wellicht het beste in Schärding a/d Inn te starten, daar kunt u de auto veilig gratis parkeren gedurende de tour. Schärding heeft een mooi marktplein met kleurrijke barokke burgerhuizen, is dus op zichzelf ook zeker een bezoek waard.
In het andere geval begint uw tour 15 km verder in Passau, de drierivierenstad en voormalige bisschopsstad, gelegen op het punt waar de bredere Inn in de smallere Donau stroomt. Vanuit het noorden komt ook nog het kleinere riviertje de Ilz in de Donau uit. Let op het verschil in kleur van het water van beide rivieren. Vanaf Passau naar Wenen gaat de rivier als Donau verder. Het mooie oude centrum van Passau met zijn smalle straatjes is gelegen op een landtong tussen de samenvloeiing van deze rivieren. In Passau kunt u een stadrondleiding aanvragen met een bezoek aan de Dom, waar u – als u geluk heeft – het grootste kerkorgel ter wereld (meer dan 17.000 pijpen) zult horen spelen. Maar Passau kent veel meer schitterende historische gebouwen uit de 14e tot 17e eeuw, waaronder naast de dom, 2 paleizen en 2 burchten. Aan te raden is ook een rondvaart vanuit Passau over de 3 rivieren.

Overnachting in Schärding of Passau

Dag 2 – Passau / Schärding am Inn –  Donauschlinge

Afstand: ca. 40 – 55 km

U fietst deze dag langs de Donau met aan beide kant heuvelland. De Donau vormt hier een grensrivier met aan de noordkant Duitsland en aan de zuidkant Oostenrijk. U komt langs Obernzell, de zomerresidentie van de Passauer bisschoppen. Engelhartszell is bekend om het Trappistenklooster (het enige Trappistenklooster in Oostenrijk), het daar gebrouwen Trappistenbier en de Engelzeller Trappistenkäse. Door het natuurgebied Donauleiten bereikt u de noordkant van de Schlögener Schlinge. Hier heeft keiharde graniet in de bodem de Donau gedwongen een bocht van 180 graden te maken. Om vervolgens weer zo’n scherpe bocht te maken de andere kant op.Tijdens overtochten met de veren heeft u de tijd om dit natuurfenomeen beter te aanschouwen.

Overnachting in omgeving Donauschlinge

Dag 3 – Omgeving Donauschlinge – Linz

Afstand: ca. 55 km

De Donau blijft zich in bochten door het gebergte slingeren. U komt door Aschach, dat in het bezit is van een middeleeuwse marktplaats met hofjes in gotisch, barok en Renaissance-stijl . Er is ook een scheepsbouw- en visserijmuseum.
Vandaar fietst u door het groenteteeltgebied van het laaggelegen Eferdinger Becken naar Ottensheim. Daar gaat u met de Drahtseilbrücke naar Wilhering en vervolgens naar Linz, de hoofdstad van de provincie Niederösterreich. De stad heeft een mooie historische binnenstad. Linz was in 2009 Cultuurhoofdstad van Europa. Aan de Donau oever vallen vooral het moderne gebouw van het Lentos Kunstmuseum en het festival en congrescentrum Brücknerhaus op. U kunt met de Pöstlingbergbahn de berg Pöstling op voor een mooi uitzicht.

Overnachting in Linz

Dag 4 – Linz – Wallsee

Afstand: ca. 50 km

Voor de afwisseling fietst u vandaag een stukje weg van de Donau om in St. Florian het Augustijnerklooster te bezoeken. Daarna gaat u naar het oude stadje Enns met aan de Stadtplatz de mooie 60 meter hoge stadstoren (die u van verre al heeft kunnen zien). U kunt ook het Schloß Ennegg in Enns bezichten. Na Enns fietst u langs Mauthausen (voormalig concentratiekamp) en verder langs de Donau. In Mitterkirchen in het Machland komt u langs een Keltisch dorp (museum). U overnacht in Wallsee, gelegen aan de zuidoever van de Donau.

Overnachting in Wallsee

Dag 5 – Wallsee – Marbach / Maria Taferl

Afstand: ca. 40 km

Vandaag wordt na een kilometer of zeven op de fiets het Donaudal weer smaller. U komt door het barokstadje Grein. Hier staat het oudste nog in gebruik zijnde stadstheater van Oostenrijk (1791). Ook kunt u het scheepvaartmuseum in de Greinburg, het oudste woonslot van Oostenrijk, bezichtigen. U fietst vervolgens  langs een stuk van de Donau – de Strudengau – dat vroegere schippers vanwege de gevaarlijke stromingen vreesden. Verder gaat het langs de steden Neustadt a/d Donau en Ybbs (waar in de Lorenzkerk Mozart nog het orgel bespeeld heeft). In Maria Taferl troont hoog boven de Donau de Wallfahrtskirche, die jaarlijks duizenden pelgrims trekt.

Overnachting in Marbach / Maria Taferl

Dag 6 – Marbach / Maria Taferl – Krems

Afstand: ca. 50 km

Vandaag is een van de hoogtepunten van deze fietsreis. In Pöchlarn vindt u het geboortehuis van de bekende expressionistische kunstschilder Oskar Kokoschka (1886 – 1980), in zijn tijd leerling van Gustav Klimt.
In Melk, een klein Middeleeuws stadje, moet u naar boven kijken, boven op de berg staat de Benediktijner abdij (UNESCO-monument) U moet Melk zeker een bezoek brengen, zowel het stadje als de abdij. U heeft vanaf dat hoger gelegen punt ook een schitterend uitzicht over de Donau en het omliggende land.
Melk is de poort van de Wachau-streek met zijn betoverende sfeer van eigenaardige boomgaarden en wijnbergen. U fietst door deze prachtige streek langs de wijnstadjes Spitz en Weißenkirchen en komt dan voorbij de burchtruïne Dürnstein. Onder de ruïne staat een klooster met een opvallende blauw gekleurde toren. U sluit de dag af in Krems, de 1000-jarige stad. Bezoek hier niet alleen het oude centrum, maar bijvoorbeeld ook de Kunstmeile of het Karikaturmuseum. Natuurlijk mag bij een tussenstop in de Wachau een bezoek aan een wijnproeverij niet ontbreken.

Overnachting in Krems

Dag 7 – Krems – Tulln 

Afstand: ca. 40 km

Vanaf de oude stad Krems fietst u gemoedelijk verder met de Donau aan uw zijde. U komt langs het gezellige stadje Traismauer met zijn mooie Romeinse toren. Zeker de moeite waard om even rond te wandelen. Heeft u wat tijd over? Maak dan een uitstapje het binnenland in naar het prachtige Schloss Grafenegg. Vervolgens fietst u verder langs groene bossen naar bloemenstad Tulln. Op de plek van het huidige Tulln woonden in de Romeinse tijd al mensen. Tulln heeft een gezellig centrum. Bezoek het Egon Schiele museum, het Römermuseum of – als u van tuinieren houdt – de modeltuinen van “Die Garten”.

Dag 8 – Tulln – Wenen 

Afstand: ca. 40 km

Na Tulln begint uw laatste etappe van deze fietsreis in een breed dal. Ter hoogte van Greifenstein schampt de Donau de noordelijke uitlopers van het Wienerwald. U moet beslist de 900 jaar oude abdij Klosterneuburg bezoeken!

Na uw aankomst in Wenen kunt u gaan genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Gun u zelf een “Verlängerten” (soort koffie) en een stuk Sachertorte in een typisch Weens Kaffeehaus. Slenter daarna door de bekendste winkelstraat van Wenen, de Mariahilferstraße. Of bezichtig de Spaanse rijschool, de St. Stephansdom of de Wiener Prater. Ook kunt u naar het keizerlijk paleis Schönbrunn met zijn mooi aangelegde tuin. Deze geweldige hoofdstad heeft enorm veel te bieden en is een ware afsluiter van uw vakantie.

Overnachting in Wenen

Dag 9 – Einde van uw fietsreis

Na het ontbijt eindigt uw fietsvakantie. U vertrekt vandaag richting huis óf u kunt u vakantie verlengen. Wij helpen u graag bij het verlengen van uw vakantie met een of meer dagen.

Wat is inbegrepen – Fietsreis van Passau naar Wenen

Inbegrepen

 • Persoonlijke pretourmeeting in Schärding of Passau
 • Gratis parkeerplaats bij aankomst in Schärding
 • Overnachtingen in zorgvuldig uitgezochte hotels/Gasthöfe 3*/4* niveau (A-klasse) of hotels/Gasthöfe 3* niveau (B-klasse)
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Bagagevervoer van hotel tot hotel (indien geboekt)
 • Uitstekend Nederlandstalige routebeschrijving
 • Goed uitgewerkt kaartmateriaal + GPX-bestanden voor op uw GPS of mobiele telefoon
 • Uitvoerige reisbescheiden met toeristische informatie
 • Donau-Card voor de deelstaat Opper-Oostenrijk
 • Een vangnet in de vorm van telefonische ondersteuning onderweg en indien nodig daadwerkelijke hulp ter plaatse.
 • Verzekering huurfietsen
 • Let op: Toeristenbelasting is niet in de prijs inbegrepen en zal dus ter plaatse betaald moeten worden

Extra opties

 • Halfpension (in Wenen alleen logies ontbijt)
 • Huurfietsen (7-/21-versnellingen)
 • Huur E-bikes
 • Extra nachten in álle overnachtingsplaatsen
 • Transfer terug naar de auto: dagelijks vertrekt er in de middag van het door u geboekte hotel in Wenen een transferbus terug naar Passau/Schärding. Duur ca. 3,5 – 4 uur. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan dient u dat bij boeking op te geven.

Parkeren

U kunt gratis uw auto in Schärding parkeren op het bedrijfsterrein van de organisatie. Deze parkeerplaats grenst direct aan de fietsroute. In Passau kunt u uw auto in een openbare parkeergarage parkeren voor ca. € 30 per week.

Fietsreis Donauroute Passau – Wenen, voor wie?

Moeilijkheidsgraad: 1 van 5

De Donau fietsroute van Passau naar Wenen is het schoolvoorbeeld van een haast perfecte fietsroute. Een aparte fietsroute, zonder gemotoriseerd verkeer. Slechts heel af en toe een stukje over een b-weggetje. Daarbij fietst u vlak of licht bergafwaarts. Deze fietsreis is dan ook geschikt voor recreatieve fietsers van alle leeftijden. Het is ook de ideale route voor een eerste fietsvakantie.

Van deze fietsreis bieden wij 7 varianten aan, zodat er voor iedereen een geschikte manier is om deze fietstocht te ondernemen:

1. De 9-daagse standaard variant
Overnachtingen en afstanden: Passau/Schärding, Donauschlinge (40 – 55 km), Linz (55 km), Wallsee (50 km), Marbach/Maria Taferl (40 km), Krems (50 km), Tulln (40 km), Wenen (40 km)
Deze standaard variant is geschikt als u graag de hele Donauradweg van Passau naar Wenen wilt fietsen met normale dagafstanden.

2. De 8-daagse standaard variant (1 etappe per trein)
Overnachtingen en afstanden: Passau/Schärding, Donauschlinge (40 – 55 km), Linz (55 km), Wallsee (50 km), Marbach/Maria Taferl (40 km), Krems (50 km), Wenen (trein vanaf Krems naar Tulln, vervolgens 40 km fietsen)
Deze standaard variant is geschikt als u de Donauradweg van Passau naar Wenen met normale dagafstanden wilt afleggen en niet langer dan 8 dagen onderweg wilt zijn.

3. De 6-daagse sportieve variant
Overnachtingen en afstanden: Passau/Schärding, Aschach/Brandstatt (70 – 80 km, Ardagger/Grein (85 km), Krems (80 km), Wenen (80 km)
Dit is onze kortste variant die geschikt is als u een sportieve (tour)fietser bent en graag langere afstanden per dag fietst.

4. De 11-daagse boemel variant
Overnachtingen en afstanden: Passau/Schärding, Engelhartszell (30 – 45 km), Aschach/Brandstatt (40 km), Linz (30 km), Enns (30 km), Grein of omgeving (40 km), Melk (45 km), Krems (35 km), Tulln (40 km), Wenen (40 km)
Deze boemel variant is geschikt als u de hele Donauradweg van Passau naar Wenen met korte etappes wilt fietsen. U heeft zo uitgebreid de tijd om de bezienswaardigheden onderweg te bekijken of op een terrasje te gaan zitten.

5. De 8-daagse variant langs boerderijen (een stuk per boot) 
U fiets de Donauradweg van Passau naar Wenen incl. een boottocht van Passau naar Schlögener Donauschlinge. U overnacht bij kleinschalige pensions (deels via adressen van Urlaub am Bauernhof). Deze fietsreis heeft een eigen pagina: Passau – Wenen langs boerderijen. 

6. De 8-daagse familytour Schärding – Linz
Deze variant is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. U fietst het eerste deel van de Donauradweg. Deze fietsreis heeft een eigen pagina: Familytour Schärding – Linz

7. De 8-daagse familytour Linz – Wenen
Deze variant is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. U fietst het tweede deel van de Donauradweg. Deze fietsreis heeft een eigen pagina: Familytour Linz – Wenen 

Ervaringen van onze fietsers – Oostenrijkse Donauroute

Mogelijke beoordeling: 1 (slecht), 2 (onvoldoende), 3 (gemiddeld), 4 (goed), 5 (top)

Gemiddelde score: 4,7

Algemeen oordeel: 5
“Zeer goed. Een hele mooie tocht gehad. Goede documentatie gekregen vooraf en tijdens de pretourmeeting. Fietsroute is voor iedereen goed te fietsen. Veel te zien onderweg en de afstanden per dag zijn goed ingedeeld.”
Mevr. Raaijmakers, augustus 2019

Algemeen oordeel: 5
“Prima. Schitterende toer. De combinatie van twee toeren was top”
Dhr. Straver, juli 2019 (combinatietour Krimml – Passau en Passau – Wenen)

Algemeen oordeel: 5
“Goed. Wij hebben nu twee fietsvakanties gedaan via Mozaïek Reizen en de dienstverlening is prima”
Fam. Looman, juli 2019

Algemeen oordeel: 5
“Vier jaar geleden voor het eerst met jullie naar Tsjechië geweest, twee jaar later weer en dus dit jaar wederom via jullie een fietsreis geboekt. Zolang jullie datgene aanbieden wat wij wensen, komen wij zeker weer terug!”
Dhr. Schütz, juni 2019

Algemeen oordeel: 5
“Zeer professionele organisatie, heel klantvriendelijk”
Mevr. Enis, mei 2019

Algemeen oordeel: 4
“De reisorganisatie was vriendelijk en erg behulpzaam”
Van Dijk groep, september 2018

Algemeen oordeel: 4
“Positief, hele leuke vakantie”
Dhr. Everts, augustus 2018

Algemeen oordeel: 5
“Goed geregeld, snel antwoord op vragen via de mail. Veel informatie vooraf. Leuk was de variatie van de omgeving, elke dag was een verrassing.”
Mevr. Huisman, juni 2018

Algemeen oordeel: 4
“Zeer positieve ervaring. Correcte en vlugge reactie op vragen.”
Dhr. Van Laere, september 2017

Algemeen oordeel: 4
“Voldoet aan verwachtingen. Goed georganiseerd.”
Anoniem, september 2017

Algemeen oordeel: 5
“1e fietsvakantie. Geweldig genoten, het weer was ook top.”
Dhr. Pinckaers, augustus 2017

Algemeen oordeel: 4
Zeer goed, voor herhaling vatbaar.”
Mevr. Poelmans, juni 2017

Algemeen oordeel: 5
“Prima. Wij hebben genoten en kunnen deze reis aanbevelen. De hotels zijn ons zeer goed bevallen, de route was prachtig!”
Familie Kusters, augustus 2016

Algemeen oordeel: 5
“Uitstekend.”
Familie Dijkveld Stol, juni 2016

Algemeen oordeel: 5
“Super! Alles was tot in de puntjes verzorgd.”
Familie Engels-Hoogewoning, juni 2016

Algemeen oordeel: 5
“Goed.”
Familie Snellenberg, juni 2016

Combinatietour Passau – Wenen – Boedapest 

Algemeen oordeel: 5
“Persoonlijke aandacht, probleemoplossend denken. “
Familie Van Hattum, juli 2016

Algemeen oordeel: 4
“Keurig verzorgd, behulpzaam, advies gegeven, vriendelijk. Zeer tevreden over de ondersteuning en het materiaal.”
Familie Beerten, juli 2016

Maatwerk – fietsen van Passau naar Wenen

Naast onze standaard opties, kunt u ook met uw eigen ideeën komen. Wij leveren graag maatwerk en passen waar mogelijk deze reis naar uw wensen aan.

De opties voor maatwerk verschillen per fietsreis. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om advies te krijgen / te overleggen over de mogelijkheden om de fietsreis aan te passen.

Voor echt specialistisch maatwerk betaalt u een toeslag op de boekingskosten van € 70

Offerte Aanvragen

Prijzen 2020 – Donauroute van Passau naar Wenen

Bij een combinatie van twee tours, ontvangt u 5% korting op de tweede tour!

Termijnen 2020

Aankomst dagelijks mogelijk, van 04.04 – 10.10

Seizoen 1: 04.04 – 12.04 | 28.09 – 10.10
Seizoen 2: 13.04 – 03.05 | 07.09 – 27.09
Seizoen 3: 04.05 – 06.09

Prijzen per persoon 9-daagse standaard variant

A-klasse

B-klasse

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 529,00

€ 459,00

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 459,00

€ 389,00

Toeslag Seizoen 2

€   40,00

€   40,00

Toeslag Seizoen 3

€ 110,00

€ 110,00

Toeslag 1-pers. kamer

€ 225,00

€ 185,00

Toeslag half pension per tour

€ 165,00

€ 155,00

Huurfiets per tour

€   79,00

€   79,00

Huur E-bike per tour

€ 170,00

€ 170,00

Bustransfer terug, incl. fiets

€ 59,00

€ 59,00

Boekingskosten standaard, per boeking

€  30

€  30

Boekingskosten specialistisch maatwerk

€ 100

€ 100

A-klasse: Overnachting in Gasthöfe en hotels 3*/4* niveau
B-klasse: Ovarnachting in Gasthöfe en hotels 3* niveau

 

Prijzen per persoon 8-daagse standaard variant

A-klasse

B-klasse

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 469,00

€ 410,00

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 409,00

€ 350,00

Toeslag Seizoen 2

€   40,00

€   40,00

Toeslag Seizoen 3

€ 110,00

€ 110,00

Toeslag 1-pers. kamer

€ 195,00

€ 165,00

Toeslag half pension

€ 139,00

€   129,00

Huurfiets per tour

€   79,00

€   79,00

Huur E-bike per tour

€ 170,00

€ 170,00

Bustransfer terug, incl. fiets

€ 59,00

€ 59,00

Boekingskosten standaard, per boeking

€  30

€  30

Boekingskosten specialistisch maatwerk

€ 100

€ 100

A-klasse: Overnachting in Gasthöfe en hotels 3*/4* niveau
B-klasse: Ovarnachting in Gasthöfe en hotels 3* niveau

 

Prijzen per persoon 6-daagse sportieve variant

A-klasse

B-klasse

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 399,00

€ 339,00

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 359,00

€ 299,00

Toeslag Seizoen 2

€   30,00

€   30,00

Toeslag Seizoen 3

€   90,00

€   90,00

Toeslag 1-pers. kamer

€ 159,00

€ 125,00

Toeslag half pension

€   105,00

€   95,00

Huurfiets per tour

€   79,00

€   79,00

Huur E-bike per tour

€ 170,00

€ 170,00

Bustransfer terug, incl. fiets

€ 59,00

€ 59,00

Boekingskosten standaard, per boeking

€  30

€  30

Boekingskosten specialistisch maatwerk

€ 100

€ 100

A-klasse: Overnachting in Gasthöfe en hotels 3*/4* niveau
B-klasse: Ovarnachting in Gasthöfe en hotels 3* niveau

 

Prijzen per persoon 11-daagse boemel variant

A-klasse

B-klasse

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 649,00

€ 569,00

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 559,00

€ 479,00

Toeslag Seizoen 2

€   50,00

€   50,00

Toeslag Seizoen 3

€ 130,00

€ 130,00

Toeslag 1-pers. kamer

€ 275,00

€ 219,00

Toeslag half pension

€ 205,00

€ 195,00

Huurfiets per tour

€   79,00

€   79,00

Huur E-bike per tour

€ 170,00

€ 170,00

Bustransfer terug, incl. fiets

€ 59,00

€ 59,00

Boekingskosten standaard, per boeking

€  30

€  30

Boekingskosten specialistisch maatwerk

€ 100

€ 100

 
A-klasse: Overnachting in Gasthöfe en hotels 3*/4* niveau
B-klasse: Ovarnachting in Gasthöfe en hotels 3* niveau
 

Extra nachten per persoon in 2-pers.kamer / 1-pers. kamer

Plaats Hotel cat. A / Hotel cat. B
Schärding/Passau

€ 60 / € 85

€ 55 / € 75

Wenen

€ 65 / € 110

€ 55 / € 90

Andere plaatsen

op aanvraag

op aanvraag

Kinderkorting

(van toepassing bij minimaal 2 volbetalende volwassenen en indien kinderen bij de ouders op de kamer slapen)

0 tot 6 jaar 100%
6 tot 12 jaar 50%
12 tot 15 jaar 25%
15 jaar en ouder 10%
Korting extra bed op 2-pers. kamer (3-pers) 10%

Nieuwsbrief ontvangen?

 
E-mail:
Naam:
 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld
Beurzen 2020

Mozaiëk Reizen staat in 2020 op de volgende beurzen:

Nederland:
Vakantiebeurs Utrecht van do 16 t/m zo 19 januari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht

Fiets- en Wandelbeurs van vrij 28 februari t/m zo 1 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht

België:
Fiets- en Wandelbeurs op za 15 en zo 16 februari 2020 in de Flanders Expo Gent