Waarom een fietsvakantie met Mozaïek Reizen?

Mozaïek Reizen staat voor:

  • Jarenlange kennis, ervaring en deskundigheid in het organiseren van fietsvakanties in Tsjechië en sinds 2014 ook in fietsvakanties in andere landen van Midden-Europa, waardoor we u goed kunnen adviseren en waardoor de organisatie van uw fietsreis bij ons en onze partners in goede handen is.
  • Persoonlijke service, veelzijdigheid en maatwerk. We geloven in vriendelijkheid, persoonlijke aandacht en een individuele aanpak. Wij bieden bij veel van onze fietsreizen verschillende varianten aan, zodat er een veelzijdig aanbod is voor u als klant. Daarnaast kunt u met uw eigen ideeën komen, wij passen dan waar mogelijk graag de reis naar uw wensen aan.
  • Kleinschaligheid en sfeer. Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen en persoonlijke aandacht tijdens het boekingsproces. Daarnaast worden uw vragen rechtstreeks met onze partners ter plaatse besproken. Zij zijn dus van het begin af aan betrokken bij uw fietsreis.
  • Kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijzen. Kwaliteit vinden wij het belangrijkste bij onze fietsreizen, maar prijsbewustheid speelt ook een belangrijk rol. Wij bieden fietsreizen aan die van goede kwaliteit zijn tegen een zo vriendelijk mogelijke prijs.
  • Voor Tsjechië geldt: unieke, door onze lokale fietsspecialist Lukas Svarovsky met zorg samengestelde routes, die voortdurend getoetst en verbeterd worden. Lukas Svarovsky houdt van mensen en van zijn land en laat u graag de verborgen juweeltjes zien, die u anders voorbij zou fietsen. Voor de andere landen van Midden-Europa geldt dat wij gezocht hebben naar routes die een mooie aanvulling op ons routenetwerk zijn. Daar hebben we dan de beste partners bij gezocht, die de fietstochten ter plaatse uitstekend voor ons kunnen organiseren.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 
E-mail:
Naam:
 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld
Beurzen 2020

Mozaiëk Reizen staat in 2020 op de volgende beurzen:

Nederland:
Vakantiebeurs Utrecht van do 16 t/m zo 19 januari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht

Fiets- en Wandelbeurs van vrij 28 februari t/m zo 1 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht

België:
Fiets- en Wandelbeurs op za 15 en zo 16 februari 2020 in de Flanders Expo Gent