Fietsen met kinderen: Elberoute van Praag naar Dresden

Fietsen met kinderen van Praag naar Dresden, Elberoute

Gemakkelijke fietsreis voor het hele gezin

 • Soort reis: individuele fietsreis Tsjechië langs hotels/pensions
 • Duur: 8 dagen, 7 nachten (mogelijkheid van extra rustdagen), 6 fietsdagen
 • Afstand: 125 - 225 km: er kunnen kortere en langere etappes gefietst worden en onderweg kan op veel plaatsen de trein genomen worden (fietsen op de trein); eerste dag een klimmetje van 100 m, verder is het traject nagenoeg vlak.
 • Moeilijkheidsgraad/niveau: ◘◘◘◘

Dit is de gezinsvariant van de individuele Elberoute van Praag naar Dresden. Deze fietsreis is ideaal voor sportieve gezinnen met kinderen vanaf 8 – 10 jaar. Na een verkenning van de magische stad Praag, volg je op deze fietstocht de eeuwenoude handelsroute tussen Praag en Dresden langs de rivieren Moldau en Elbe. De rivieren begeleiden je aanvankelijk door een licht glooiend heuvelland. Voorbij Decin kom je in het unieke Boheemse en Saksische Zwitserland (Nationaal Park), met zijn hoge, bizarre rotsformaties waar de Elbe zich in fraaie meanders een weg zoekt richting Dresden. De route is hetzelfde als bij de reguliere tour, maar langere fietsdagen worden hier afgewisseld met kortere dagen met ruimte voor andere activiteiten.

Fietsen met kinderen: de Elberoute Praag – Dresden

Let op: Bij een combinatie van 2 tours, ontvangt u op de tweede tour 5% korting!!

De Elberoute Praag – Dresden is een leuke en makkelijke fietsreis om met kinderen te ondernemen. Vanaf Praag volgen jullie de oude handelsroute en fietsen jullie stroomafwaarts langs de rivier de Vltava (Moldau), die uitmondt in de Labe (Elbe) met als uiteindelijke doel de historische stad Dresden. Onderweg komen jullie door een wonderschoon, zeer afwisselend landschap met pittoreske steden als Litomerice en Decin. Daarnaast overnachten jullie ook midden in het prachtige Nationalpark Sächsische Schweiz. Bij de familytour van de Elberoute, deel 2 hebben wij de nadruk wat anders gelegd. Langere fietsdagen worden hier afgewisseld met kortere dagen om zo meer ruimte in te plannen voor andere gezinsactiviteiten: zwemmen, een vaart met gondel of stoomboot, muurklimmen, wandeltochten in de omliggende bergen, bezoek aan leuk familiemuseum, kidspark of dierentuin. Van ons ontvangen jullie allerlei tips. Welke activiteiten jullie uiteindelijk gaan doen, is geheel aan jullie!

De familytour begint in Praag

Wat dachten jullie van:

 • een ochtendwandeling over het nieuwe stadsplein met de Astronomische Klok, de Orloj. Gebouwd in 1490(!), gaan ieder uur twee kleine deurtjes in de klok open en komt een parade van apostelen voorbij. Dit moet je echt wel gezien hebben!
 • lunch in het nabijgelegen Obecni Dum, te midden van een verpletterende hoeveelheid originele Jugendstilelementen.
 • Een begeleidende fietstocht door Praag met een gids van Mozaïek Reizen, die zijn tocht aanpast aan wat leuk is voor kinderen. Zo ontdekt u ook de interessante plekken die niet in de toeristengidsen staan. Al jaren een succes!
 • slenteren over de Karelsbrug: je laat je portret schilderen, koopt oorbelllen of andere souvenirs of luistert naar een straatmuzikant
 • een boottocht over de Moldau met kleine, romantische bootjes, bestuurd door zwarte matrozen in onberispelijk witte matrozenpakken
 • het Speelgoedmuseum met speelgoed van eeuwen geleden tot nu toe en met een heuse Barbie-expositie!
 • een poppentheater. Tsjechië staat bekend om zijn poppentheaters, in elk klein plaatsje vind je er wel een. Natuurlijk ook in Praag. In het Loutkové divadlo Jiskra en het Divadlo Spejbla Theater worden dagelijks kindervoorstellingen gespeeld. Er bestaat ook de mogelijkheid een pop als souvenir te kopen.
 • een bezoek aan één van de mooiste dierentuinen van de wereld: de Zoo in Praag. Hier spot je alle dieren die je maar kunt bedenken! Van ijsbeer tot stoere tijger en van neushoorn tot giga gave giraffe! Twee kinderspeelplaatsen zorgen ervoor dat je niet uitgespeeld raakt.
 • graffity op de John Lennonwall, maar dan wel met een speciale betekenis
 • ’s avonds naar het Black Light Theatre, leuk voor jong én oud.

 

Uw fietsvakantie met kinderen: Elberoute Praag – Dresden van dag tot dag

Dag 1: aankomst in Praag

Het is aan te raden om uw verblijf in de Tsjechische hoofdstad met een paar dagen te verlengen zodat u voldoende tijd heeft om de stad Praag in haar volle glorie te kunnen bezoeken. Zoals hierboven beschreven is er veel te doen in Praag. U kunt bij ons ook een begeleide introductietour op de fiets door Praag boeken, waarbij u in korte tijd veel van de stad ziet, en niet alleen de bezienswaardigheden die u in de toeristengidsen tegenkomt. Onze gidsen zijn geschoold in de oude én recente geschiedenis van Tsjechië, en zullen u daar onderweg kennis mee laten maken. Een prachtige inleiding voor uw korte of langere verblijf in Praag. Al jaren een groot succes! Zie voor meer informatie onder het kopje “Wat is inbegrepen”.

Overnachting in Praag (indien beschikbaar in een hotel met zwembad en zonneterras)

 

Dag 2: Praag – Kralupy

Te fietsen afstand 30 km

Vandaag nog wat tijd in Praag doorbrengen of gelijk op de fiets richting Kralupy (met leuke wandeltips voor onderweg). Dit is de enige etappe van de tour, waarin met de fiets geklommen moet worden.

Overnachting in Kralupy

 

Dag 3: Kralupy – Roudnice nad Labem

Te fietsen afstand: 30 km of 55 km (over vlakke wegen)

Net buiten Kralupy komen jullie voorbij de twee prachtige kastelen Veltrusy en Nelahozeves. In Nelahozeves vind je ook het museum van een van de drie beste componisten die Tsjechië heeft voortgebracht: de componist Antonín Dorák (naast Bedrich Smetana en Leos Janacek). Dvorak werd in Nelahozeves geboren als zoon van de plaatselijke slager. Verder gaat het vandaag langs Zelcín ZOO (Tsjechische kinderboerderij) richting het mooie wijnstadje Melnik, dat op een heuvel ligt, je steekt de Elbe over op een kleine boot. In Melnik moet je wel even stoppen om even een terrasje te pakken en het uitzicht te bewonderen (de Moldau vloeit hier in de Elbe). Je ouders vinden misschien een bezoek aan een plaatselijke wijnkelder geen gek idee (Melnik is de noordelijkste stad van Bohemen, waar wijnbouw mogelijk is). In Melnik moet overlegd worden wat jullie gaan doen: ofwel jullie hebben genoeg gefietst voor vandaag en nemen vanaf Melnik de trein naar Roudnice nad Labem (fietsen op de trein), óf jullie kunnen er nog wel even tegenaan en willen de hele weg fietsen naar het mooie oude stadje Roudnice nad Labem, dat een prachtig kasteel heeft (55 km over vlakke wegen).

Overnachting in Roudnice nad Labem

 

Dag 4: Roudnice nad Labem – Litomerice

Te fietsen afstand: 20 km of 16 km

Vandaag geen grote fietsafstand. Er zijn andere mogelijkheden: in Litomerice wacht een heerlijk zwembad, voor wat oudere kinderen zal de oude vesting Terezín (in WO II, concentratiekamp Teresienstadt) ongetwijfeld een diepe indruk achter laten. En voor de echte sportievelingen is het ook mogelijk extra 16 km te fietsen naar de legendarische berg Rip (beklimming is de moeite waard). Je kunt zelfs overwegen om helemaal niet te fietsen (fiets op de trein) en gelijk naar Litomerice gaan en gaan zwemmen (bij erg warm weer geen gek idee).

Overnachting in Litomerice

 

Dag 5: Litomerice – Decin

Te fietsen afstand: 30 of 52 km

De route van Litomerice naar Decin gaat over deels nieuw aangelegde fietsroutes. Er zijn veel wandeltips voor onderweg. Als 52 km te ver fietsen is kan in Usti nad Labem de trein naar Decin gepakt worden. In Decin is ook een mooie dierentuin. Ga vooral naar de Grizzlyberen bovenop een rotsige heuvel in het bos.

Overnachting in Decin

 

Dag 6: Decin – Hrensko/Bad Schandau

Te fietsen afstand: 14 of 20 km

Vandaag kunnen jullie de boot pakken vanaf Decin naar Hrensko of jullie gaan fietsen door het hart van het Nationale Park Tsjechisch-Saksisch Zwitserland. Deze streek met haar mooie natuur met rotsvormingen, passen, uitzichttorens, plateaubergen en diepe gorges is bij uitstek geschikt voor wandelaars.  Jullie kunnen kiezen of jullie willen lunchen of overnachten in de grensplaats Hrensko. Van daaruit kunt u diverse prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld naar de Pravcicka Poort: de grootste natuurlijke, door watererosie ontstane zandstenen brug van Europa. Er is een restaurant onder gehuisvest. Een kortere wandeling naar de gorges van de Kamenice rivier is ook al schitterend. Een andere leuke optie is een gondeltour over de Kamenice rivier door de gorges. Ondanks dat dit het laagste punt van de Tsjechische republiek is, waant u zich continu in de bergen.

Overnachting in Hrensko (Tsjechisch grensplaatsje midden tussen de rotsformaties/gorges) of Bad Schandau (een van de mooiste Duitse toeristenplaatsen). Gaat u voor comfort, sfeer en luxe dan is Bad Schandau aangewezen. Gaat u puur voor natuur en wandelen, dan is Hrensko ook een prima uitvalsbasis.

(Optioneel: Extra overnachting in Bad Schandau)

Een vrij te besteden dag in Bad Schandau is écht de moeite waard. Niemand hoeft zich ook maar een moment te vervelen: je kunt gaan wandelen en klimmen in de schitterende rotsbergen van Tsjechisch en Saksisch Zwitserland, raften op de Elbe, een trip maken naar de griezelige hooggelegen burcht Königstein of klimmen naar de Basteibrücke (met geweldig uitzicht!), les nemen in wandklimmen. Tenslotte, bij heet weer en bij regen: een bezoek aan Toskana Therme Bad is een echte belevenis voor jong en oud!

 

Dag 7: Hrensko/Bad Schandau – Dresden

Te fietsen afstand: 0 – 46 – 40 km

U fietst deze dag verder langs de Elbe richting Dresden langs vele historische bezienswaardigheden: de griezelig uitziende enorme vesting Königstein (“de Saksische Bastille”) en de Basteibrug (een 76 m lange rotsbrug van zandsteen bij Rathen) liggen nog in het bergland. Bij Pirna komt u dan de Elbevallei binnen, een synthese van natuur, architectuur en cultuurlandschappen. De oevers van de Elbe zijn bekleed met Renaissance forten en  18e en 19e eeuwse villa´s, terwijl paleizen en tuinen naadloos aansluiten op het met wijnranken omlijste landschap. Als u de eindbestemming van deze tour nadert ziet u het panorama op de oude UNESCO-stad Dresden. Geen zin om vanuit het bergland de beschermde Elbevallei in te fietsen en zo het panorama van Dresden tegemoet te gaan? Het kan ook door een mooie tocht per stoomboot!

Overnachting in Dresden

 

Dag 8: Vertrek naar huis of extra nacht Dresden

Wij adviseren in ieder geval 1 extra nacht in Dresden te boeken. U heeft dan 1 volle dag de tijd om erop uit te trekken.

 

Tips voor activiteiten met kinderen in Dresden:

 • het Residenzschloss in de Altstadt van Dresden met prachtige middeleeuwse harnassen en wapens in de Rüstkammer en prachtige schatkamers in het Grüne Gewölbe.
 • een rondleiding door de middeleeuwse gewelven van de Kazematten onder de Brühlse Terrasse (hier worden ook sprookjes verteld),
 • skaten in het skatepark aan de Lingnerallee (voor jongeren is er elke vrijdag om 21 uur nachtskaten, waaraan zo’n 3000 fans deelnemen (28 km door Dresdener Parken, langs de Elbe, door de Altstadt),
 • Segway fun-park (ze hebben er ook Quads).
 • Voor kinderen tot 12 jaar: Kidsplanet (grote Indoor speeltuin met bistro voor de ouders),
 • Voor het hele gezin: Spaßbad Elbamare.
 • Tip speciaal voor vader en zoon: bezoek het Karl Maj museum in Radebeul en laat uw kinderen de avonturen van Old Shatterhand en Winnetou meebeleven.
 • Tips om te fietsen: schitterende stadje Meissen, Radebeul (Karl Maj museum), waterslot Moritzburg.

 

De basis

Wij gaan uit van een basis, waarvan wij denken dat het fijn is om dat in ieder geval in Tsjechië voor elkaar te hebben, zeker in kleinere plaatsen onderweg, waar de taal toch wel een handicap kan zijn:

 • Persoonlijke pretourmeeting in Praag
 • Overnachtingen in zorgvuldig uitgezochte 3* kwaliteit pensions en hotels
 • Verzorging op basis van logies en ontbijt
 • Een gedetailleerde Nederlandstalige routebeschrijving met highlights
 • Met zorg door ons ontwikkelde kaarten van de route en kaarten van de belangrijkste steden (incl. ligging hotels)
 • Uitgebreide Nederlandstalige toeristische informatie
 • Tips over wat u als gezin onderweg allemaal kunt ondernemen
 • GPX-bestanden voor uw GPS of mobiele telefoon
 • Een vangnet in de vorm van 24-uurs telefonische ondersteuning in Tsjechië (Engelstalig en Duitstalig) en indien nodig daadwerkelijke hulp ter plaatse
 • Let op: eventuele toeristenbelasting is niet inbegrepen in de prijs

 

Vanuit deze basis, kunt u uw fietsreis verder aankleden met extra opties en eventueel maatwerk.

Extra opties

 • Bagagevervoer
 • Upgrade naar 4* hotels (waar mogelijk)
 • Huurfietsen:
  • Goede, stevige trekkingfietsen met minimaal 24 versnellingen
  • Elektrische fietsen met een elektrische fiets met een lage instap, die erg comfortabel fietst.
  • Bij de huurfiets wordt gratis een helm geleverd. Let op: Een fietshelm is in Tsjechië verplicht voor kinderen tot 18 jaar.
  • Voor algemene informatie over huurfietsen (basis uitrusting, bij te bestellen extra uitrusting, fietsverzekering) klik op: Fietsen huren, waar moet je aan denken?
  • Voor de technische specificaties van onze huurfietsen, zowel trekking fietsen als elektrische fietsen klik op: Technische specificaties van onze trekking- en elektrische huurfietsen in Tsjechië.
 • Transfer van vliegveld of treinstation Praag naar uw eerste hotel
 • Transfer van Dresden naar Praag
 • Veilig parkeren van uw auto in bewaakte parkeergarage gedurende de fietsreis
 • Extra nachten in Praag, Dresden of in de overnachtingsplaatsen onderweg
 • Begeleide introductie fietstour door Praag van 3 – 5 uur (dit is al jaren een succes!)
 • Overige wensen kunt u aan ons doorgeven en wij gaan voor u kijken naar de mogelijkheden (maatwerk)

 

Begeleide fietstocht door Praag

Blijft u een of enkele dagen in Praag, dan is er een hele leuke manier om in korte tijd heel veel van de stad te zien, namelijk onze begeleide fietstocht door Praag. Mozaïek Reizen heeft een eigen, toegewijde gids, en deze past de tour aan aan uw mogelijkheden en wensen. De gids zelf spreekt Engels en Duits, u bent 3 – 5 uur onderweg (afhankelijk van uw mogelijkheden) en er is tijd voor de lunch ingepland. U eindigt op een terrasje met een drankje met uw gids. Praag is een doolhof voor fietsers, echt niet te doen. Maar met onze gids komt u via allerlei kleine steegjes, trappetjes en stoepen niet alleen op de bekende plaatsen, maar ook op plekken, die u niet in de toeristengidsen vindt, maar die heel speciaal zijn of een grote betekenis hebben. Voor deze City Bike Tour krijgen we alleen maar complimenten: avontuurlijk, spannend, veelzijdig, excellente gids, etc. Een echte aanrader dus. Het is ook mogelijk een gezellige wandeling door de stad te maken, met gids. Daarbij wordt rustig aan gedaan en worden leuke tussendoortjes ingepland.

 

Familytour Praag – Dresden, voor wie?

 • Moeilijkheidsgraad/niveau:◘◘◘◘

De Elberoute van Praag naar Dresden is de gemakkelijkste familytour die wij aanbieden in Tsjechië. Het is een eenvoudige fietsreis die geschikt is voor het hele gezin. Alleen de eerste dag is er een klimmetje te overwinnen, de rest van het traject is nagenoeg vlak. Verder kunt u altijd op vele plaatsen de trein nemen (fietsen op de trein).

Ervaringen van onze reizigers

Mogelijke beoordeling: 1 (slecht), 2 (onvoldoende), 3 (gemiddeld), 4 (goed), 5 (top)

Gemiddelde score: 4,5

Elberoute Praag – Dresden (gezinsvakantie)

Algemeen oordeel: 5
“Voor herhaling vatbaar. We hebben reclame voor jullie gemaakt bij medefietsers.”
Fam. Engels, augustus 2019

Algemeen oordeel: 5
“Heel goed! Zou de volgende keer weer zo via jullie boeken.”
Anoniem, juli 2019 (combinatie familytour Elberoute deel 1 en 2)

Algemeen oordeel: 4
“Goed geregeld. Mooie reis.”
Familie Slik, mei 2019

Algemeen oordeel: 4
“Mooie tocht. Goed.”
Familie Westerveld, augustus 2018

Algemeen oordeel: 5
“Leuke, mooie fietstocht met iedere dag weer een verrassend hotel, leuke stadjes.”
Familie Looman, augustus 2018

Algemeen oordeel: 4
“Leuk, goed georganiseerd en een keer iets anders!”
Familie Van den Broek, juli 2018

Algemeen oordeel: 5
“Goed georganiseerd”
Anoniem, juli 2018

Algemeen oordeel: 4
“Prima!”
Anoniem, juli 2018

Algemeen oordeel: 4
“Goed. Werd goed meegedacht vooraf. De onvolkomenheden ter plekke werden goed opgepakt/opgelost.”
Familie Snijder, augustus 2017

Algemeen oordeel: –
“Complimenten aan Mozaïek Reizen die deze trip perfect verzorgd heeft. We hebben er weer een topervaring bij.”

Zie de blog van Familie Melieste over hun familytour Praag – Dresden:
https://www.meliefstedingen.nl/blog-1/leuk-fietsvakantie-met-kinderen

Familie Melieste, augustus 2017

Algemeen oordeel: 5
“Lekker gefietst! Goede service Mozaïek!”
Familie De Vries, augustus 2016

Algemeen oordeel: 5
“Goed georganiseerd, prettige service.”
Familie Weck, mei 2016

Algemeen oordeel: 4
“Zeer flexibel en klantgericht. De afstanden zijn goed afgestemd op de jongste deelnemer (6 jaar)”
Fam. Van den Oever, juli 2015

Combinatie Elberoute deel 1, van de bron naar Praag + Elberoute deel 2, Praag – Dresden (gezinsvakantie)
Algemeen oordeel: 4
“Positief, uitdagend en voor herhaling vatbaar.”
Familie Schaap, juli 2016

Combinatie Praag – Dresden + Dresden – Berlijn (gezinsvakantie)
Algemeen oordeel: 5
“Perfect. Erg heet, maar verder geweldige ervaring.”
Ten aanzien van het boekingsproces: “Rest ons u heel hartelijk te bedanken voor de alle inspanningen die door u (op de meest onmogelijke tijden!) zijn geleverd. Zelden zo’n geweldige service meegemaakt.
In het bijzonder wil ik u bedanken hoe u in staat bent gebleken deze mooie reis binnen onze budgettaire grenzen te houden. Dat vergde veel creativiteit en meedenken en ik wil u daarvoor een groot en welgemeend compliment maken!”

Anoniem, augustus 2015

Voor 2015

Algemeen oordeel: 4
“We hebben het heerlijk gehad. Mooie omgeving met een interessante achtergrond. Deze tour kan nog wat verder als familytour uitgewerkt worden” (noot Mozaïek: dit was de allereerste “familytour”)
Fam. Bolhoeve, augustus 2013

Foto’s van onze reizigers

Maatwerk als extra optie

Onze tour is zo ontworpen dat hij de meeste gezinnen goed zal passen. Toch kan het zijn dat jullie speciale wensen hebben, een upgrade naar duurdere hotels, afwijkende etappes, het verzorgen van treintickets of andere tickets. Wij passen desgewenst jullie reis aan jullie wensen aan.

Enkele tips:

    • Een of enkele dagen in Bad Schandau om het Nationaal Park Saksisch en Boheems Zwitserland te voet te verkennen met door ons geleverde wandelkaarten.
    • Een of enkele dagen extra in Praag en/of Dresden om deze twee mooie steden te ontdekken.
    • Wilt u graag bij het begin van de Elbe beginnen en bent u een sportief gezin, dan adviseren wij u om de familytour Elberoute deel 2 te combineren met de familytour Elberoute deel 1. Jullie fietsen dan vanaf de bron in het Reuzengebergte stroomafwaarts helemaal naar Dresden en zien hoe een bergstroompje uitgroeit tot een grote rivier. Beide tours zijn evenzeer de moeite waard! U krijgt bovendien 5% korting bij het boeken van twee tours achter elkaar.

Voor echt specialistisch maatwerk, dat buiten de standaard opties valt, betaalt u een toeslag op de boekingskosten van € 70.

Prijzen

Seizoen 2018
Mei t/m september, u kunt dagelijks starten
Bij de volgende data kunnen de prijzen afwijken:
Begin mei: 27.04 – 06.05
Hemelvaart:  29.05 – 03.06
Pinksteren:       06.06 – 10.06

 

Fietsvakantie met kinderen: Elberoute Praag – Dresden

Met eigen fiets zonder bagagevervoer Met eigen fiets met bagagevervoer

ouder

Kind <18

Ouder

Kind <18

2 personen

€ 370

€ 340

€ 480

€ 445

3 personen

€ 370

€ 240

€ 480

€ 305

4 personen

€ 365

€ 225

€ 455

€ 275

5 personen en meer

€ 360

€ 225

€ 445

€ 270

Extra opties:
Extra nacht Praag p/nacht LO

€ 40 – 50 pp LO (op aanvraag, kinderen korting)

Extra nacht ****hotel in Praag centrum

€ 50 – 90 pp LO (op aanvraag, kinderen korting)

Toeslag standaard ** of *** hotel Bad Schandau p/nacht LO i.p.v. grensplaats Hrensko

€ 25 pp LO volw, kind <14 jaar € 15

Extra nacht Bad Schandau **, *** of ****

€ 40 – 80 pp LO (op aanvraag, kinderen korting)

Extra nacht Dresden p/nacht LO

€ 50 pp LO (op aanvraag, kinderen korting)

Extra nacht ****hotel in Dresden Centrum

€ 70 – 90 pp LO (op aanvraag, kinderen korting)

Toeslag fietshuur – per tour

volw. € 70, kinderen € 55

Toeslag elektrische fietshuur – per dag

€ 22

Toeslag follow me – per dag (alleen in combinatie met huurfietsen)

€ 5

Toeslag fietskar voor kinderen – per dag (alleen in combinatie met huurfietsen)

€ 12

Toeslag kinderzitje – per tour (alleen in combinatie met huurfietsen)

€ 35

Begeleide introductietour op de fiets door Praag van 10 – ca. 15 uur

€ 35 pp met eigen fietsen (max. € 100 per gezin)

€ 40 pp met huurfietsen (max. € 125 per gezin)

Toeslag transfer vliegveld / station naar de accommodatie in Praag  tot 3 pers.  € 32 per gezin
 3 – 6 pers.  € 45 per gezin
Toeslag transfer per transferbus van Dresden terug naar Praag per gezin
met fietsen
 2 pers. € 120  3 pers. € 130
 4 pers. € 135  5 pers. € 145
Kosten treintickets per trein van Dresden terug naar Praag zonder fietsen (met fietsen haast niet mogelijk ivm beperkte plaatsen)  ca. € 30 p.p. (op aanvraag)
Veilig parkeren in Praag  € 10 per dag, v.a. 8ste dag:  € 8 (bij parkeren in het centrum, kan deze prijs  hoger liggen, afhankelijk van de parkeergarage)
Veilig parkeren in Dresden  Op aanvraag
Toeslag boekingskosten standaard (op basis van deze prijslijst)  € 30 per boeking
Toeslag boekingskosten maatwerk (bij zeer uitgebreid maatwerk wordt een prijs afgesproken)  € 100 per boeking
Verzekering huurfietsen Comfort (eigen risico € 50 per gebeurtenis)  € 1,92 pppdag
Verzekering huurfietsen Optimaal (geen eigen risico)  € 3,27 pppdag

 

Begeleide fietstocht door Praag (City Bike Tour):

 • Met eigen fiets: € 35 per persoon. Gezinstarief met eigen fietsen maximaal € 100.
 • Met huurfiets: € 40 per persoon. Bij meer dan 4 personen: € 35 per persoon. Gezinstarief met huurfietsen maximaal € 125.
 • Met e-bike: € 50 per persoon

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 
E-mail:
Naam:
 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Bezoek ons op Facebook

Contactgegevens

Mozaïek Reizen
Raphaelstraat 1
7031 BA Wehl

tel. 06-20 36 94 45
e-mail: info@mozaiekreizen.nl