Fietsvakantie met kinderen van Praag naar Wenen

Fietsen van Praag naar Wenen: Greenwaysroute Praag - Wenen

Pittige fietsreis voor avontuurlijke gezinnen

 • Soort reis: individuele reis langs hotels/pensions: combinatie van fietsdagen en dagen met andere activiteiten
 • Duur: 10 dagen, 9 nachten (mogelijkheid van extra rustdagen), 5 fietsdagen
 • Afstand: totaal te fietsen: ca. 200 - ca. 315 km, klimmeters tot ca. 500 m (op 4 dagen), per dag ca. 40 - 55 km
 • Moeilijkheidsgraad/niveau: ◘◘◘◘◘ Feitelijk 2,5. Pittige fietsreis voor sportieve gezinnen, die wel wat aankunnen. Kinderen vanaf 13 jaar.

Dit is de familievariant van de Greenways route. Ontdek de schoonheid van één van de prachtigste fietsroutes van Europa! In 10 dagen tijd reis je van de magische stad Praag in Tsjechië naar de keizerlijke stad Wenen in Oostenrijk. Op deze fietsvakantie voor gezinnen worden fietsdagen afgewisseld met dagen waarop andere activiteiten plaatsvinden. Wat dachten jullie van klimmen en abseilen boven de Sazavarivier, raften, paardrijden op een eeuwenoude stoeterij, fantaseren over de middeleeuwen in oude vestingstadjes, wateractiviteiten op een groot stuwmeer en wandelen langs wijngaarden. Er valt genoeg te kiezen. Jullie eindigen in Wenen, de stad van de wals, paleis Schönbrunn, de Prater en de enige échte Wiener Schnitsel. Als jullie uiteindelijk met zijn allen uit Wenen moe maar voldaan weer naar huis vertrekken, zullen jullie door deze unieke fietsvakantie een schat aan onvergetelijke indrukken rijker zijn!

Fietsvakantie met kinderen van Praag naar Wenen

Dit is de gezinsvariant van de Greenways route. Ontdek de schoonheid van één van de prachtigste fietsroutes van Europa! In 10 dagen tijd reis je van de magische stad Praag in Tsjechië naar de keizerlijke stad Wenen in Oostenrijk, waarbij je in beide historische steden overnacht en …. niet zomaar! Immers Praag en Wenen vormden beiden eeuwenlang de zetel van de Tsjechische en Oostenrijkse vorstenhuizen, en – hoewel totaal verschillend van sfeer – zullen beide steden jullie overweldigen met hun prachtige beeldende kunst en architectuur uit alle tijdperken.
Op deze fietsvakantie met kinderen worden fietsdagen afgewisseld met dagen waarop andere activiteiten plaatsvinden. Wat dachten jullie van klimmen en abseilen boven de Sazavarivier, raften, paardrijden op een eeuwenoude stoeterij, fantaseren over de middeleeuwen in oude vestingstadjes, wateractiviteiten op een groot stuwmeer en wandelen langs wijngaarden? Jullie eindigen in Wenen in Oostenrijk. Wenen is de stad van de wals, het Schönbrunn paleis, de Prater (leuk voor de kids) en de enige échte Wiener Schnitsel.
Als jullie uiteindelijk met zijn allen uit Wenen moe maar voldaan weer naar huis vertrekken, zullen jullie door deze unieke fietsvakantie een schat aan onvergetelijke indrukken rijker zijn!

Door de aard van de activiteiten en de lengte van de fietsetappes is een minimumleeftijd van 13 jaar gewenst.U komt door verschillend terrein, vlak en bergachtig, de etappes zijn wat langer. Het is daarmee een tocht voor sportieve families, die wel wat aankunnen. Op sommige trajecten kunt u indien gewenst een lokale trein nemen (fietsen op de trein).

Welke activiteiten jullie uiteindelijk gaan ondernemen, is geheel aan jullie als gezin.

Alle tours beginnen of eindigen in Praag.

Wat dachten jullie van:

 • een ochtendwandeling over het nieuwe stadsplein met de Astronomische Klok, de Orloj. Gebouwd in 1490(!), gaan ieder uur twee kleine deurtjes in de klok open en komt een parade van apostelen voorbij. Dit moet je echt wel gezien hebben!
 • lunch in het nabijgelegen Obecni Dum, te midden van een verpletterende hoeveelheid originele Jugendstilelementen.
 • een begeleidende fietstocht door Praag met een gids van Mozaïek Reizen, zo ontdekt u ook de interessante plekken die niet in de toeristengidsen staan. Al jaren een succes!
 • slenteren over de Karelsbrug: je laat je portret schilderen, koopt oorbelllen of andere souvenirs of luistert naar een straatmuzikant
 • een boottocht over de Moldau met kleine, romantische bootjes, bestuurd door zwarte matrozen in onberispelijk witte matrozenpakken
 • het Speelgoedmuseum met speelgoed van eeuwen geleden tot nu toe en met een heuse Barbie-expositie
 • een poppentheater. Tsjechië staat bekend om zijn poppentheaters, in elk klein plaatsje vind je er wel een. Natuurlijk ook in Praag. In het Loutkové divadlo Jiskra en het Divadlo Spejbla Theater worden dagelijks kindervoorstellingen gespeeld. Er bestaat ook de mogelijkheid een pop als souvenir te kopen.
 • een bezoek aan één van de mooiste dierentuinen van de wereld: de Zoo in Praag. Hier spot je alle dieren die je maar kunt bedenken! Van ijsbeer tot stoere tijger en van neushoorn tot giga gave giraffe! Twee kinderspeelplaatsen zorgen ervoor dat je niet uitgespeeld raakt.
 • graffity op de John Lennonwall, maar dan wel met een speciale betekenis
 • ’s avonds naar het Black Light Theatre, leuk voor jong én oud.

 

Fietsvakantie met kinderen van Praag naar Wenen – van dag tot dag

Dag 1 – Aankomst Praag

Verkenning van deze prachtige stad voor jong en oud. Zie de tips boven.

Overnachting in Praag

 

Dag 2 – Praag – Tábor

Activiteiten: Rafting, High rope park

De tour begint met onze transfer van het hotel om 7.30 uur naar de niet ver van Praag gelegen Posázaví regio, bekend vanwege haar pittoreske landschap, en genoemd naar de Sázavá rivier. Na aankomst in Tynec zullen we beginnen met het high rope park. Na een introductie, ook in de veiligheidsvoorschriften door een ervaren gids, is er tijd voor het programma zelf. Ca. 10 – 11.00 uur is er een uur pause voor de lunch waarna we gaan raften. We krijgen alle nodige uitrusting en richtlijnen, zodat we klaar zijn voor onze middagpassage van Týnec naar Pikovice! Voor het rafting programma is het nodig om twee sets kleding mee te nemen, want na aankomst in Pikovice gaan we terug naar Týnec met de stoomtrein “Posázavský Pacific.”

Na onze terugkeer in Týnec en weer op weg naar onze overnachtingsplaats, de stad Tabor, is er gelegenheid om het dichtbijgelegen jachtslot Konopiste te bezoeken. Dan komen we aan in Tabor. Deze stad is beroemd als het bolwerk van de Hussieten, een onneembare vesting ten tijde van de Tsjechische Reformatie. Wandel eens langs de stadsmuren en de torens met schitterend uitzicht over het omliggende land, en je kunt je voorstellen waarom deze stad zo lang in staat is geweest de vijand te weerstaan!

Overnachting in Tábor.

 

Dag 3 – Tabor – Jindrichuv Hradec

Afstand: 52 km, Klimmeters: ca. 470 m                                                          

In de ochtend van de tweede dag gaan we met de auto / trein naar de stad Tabor. Hier kunnen we genieten van een goed bewaard gebleven stad met versterkingen en staaltjes van lokale bouwkunst, die, gebruik makend van de landschappelijke setting tijdens de bouw, resulteerde in diverse vergeefse belegeringen van de stad tijdens de godsdienstoorlogen. Daarna gaan we naar de Zuid-Boheemse regio. De meest bekende plaatsen hier zijn, zonder enige twijfel, het romantische waterkasteel van Červená Lhota, en het op drie na grootste historische complex in de Tsjechische Republiek, de stad Jindrichuv Hradec met zijn goed bewaard gebleven kasteel en stadscentrum. Vandaag de dag is het moeilijk te geloven dat deze rustige stad eens een van de grootste middeleeuwse steden in Bohemen was! Gebaseerd op een legende, kunt u zomaar oog in oog komen te staan met Perchta van Rozmberk – het beroemde “witte vrouw” spook!

Overnachting in Jindrichuv Hradec.

 

Dag 4 – Jindrichuv Hradec – Telc

Afstand: 45 km, Klimmeters: ca. 540 m                                                          

Het hoogtepunt vandaag zal een bezoek worden aan de renaissance stad Telc, die is ingeschreven op de lijst van UNESCO Werelderfgoederen. Telc wordt beschouwd als de mooiste renaissance stad in Europa! Voordat we daar zijn, moeten we een etappe van zo’n 45 km over tamelijk heuvelachtig terrein overbruggen. Slechts weinig mensen zijn in staat om precies te vertellen hoeveel vijvers en meren we passeren onderweg. De route slingert zich door een licht glooiend landschap, maar de tijd verstrijkt snel als we van meer tot meer fietsen. In Strmilov, zullen we een fabriek kunnen bezoeken, waar artistieke stoffen worden geweven, in deze regio een eeuwenoude traditie. Niet voor niets heet dit stukje van de route ook wel ook wel de “Greenways van Crafts and beliefs” (crafts = ambachten).

Overnachting in Telc

 

Dag 5 – Water activiteiten aan het Vranov stuwmeer

Na twee dagen fietsen zijn we wel toe aan een dag rust! Daarom zullen we ‘s morgens naar het Vranov Stuwmeer gebracht worden. De fietsen worden om 7.30 uur ingeladen, zodat we om 8.00 uur uit ons hotel in Telc kunnen vertrekken Ca. 09.00 uur worden we afgezet bij kasteel Bítov, waar we een uur de tijd hebben om rond te kijken en foto’s te maken. Om 09.55 moeten we klaarstaan om aan boord van een sightseeing schip te gaan, dat een rondvaart over het Vranov stuwmeer gaat maken. Het vertrekt van onder het kasteel in de richting van de kasteel dierentuin/Zoo. Kaarten voor de rondvaart kunnen niet van tevoren worden gekocht, we gaan ze daarom ter plaatse kopen. Houd de kaarten s.v.p. bij je gedurende de rest van de tour. En laat de tickets na afloop in uw fietstas.

Na uw aankomst in Vranov, kunnen we de rest van de dag liggen luieren op het strand of deelnemen aan een van de vele water activiteiten (huur van elektrische boten, roeiboten, trampolines en een waterglijbaan, windsurfing lessen en beach volleyball. Teveel om op te noemen. Indien het weer niet meezit is een bezoek aan een van de meest fofogenieke en meest bezochte kastelen van Tsjechië een uitstekend alternatief: het kasteel Vranov nad Dyji (Vranov over de Thaya), dat hoog boven het meer uittorent.

Overnachting in Vranov

 

Dag 6 – Vranov – Znojmo  

Afstand: 46 km, Klimmeters: ca. 460 m                                                          

Deze dag zal in het teken staan van de natuurlijke schoonheid en intactheid van het Podyjí Nationaal Park! Vanaf de ruïnes van Novy Hradek, maar ook vanuit het uitzichtpunt over het majestueuze middeleeuwse kasteel van Hardegg, zullen we steeds de rivier de Dyje zien, die al meanderend zijn weg vindt door het platteland, een onvergetelijk gezicht. Iets heel anders is het Gedenkteken van het IJzeren Gordijn, een stukje intact gelaten IJzeren Gordijn, dat gelegen is in dit gebied:

een rustige ooggetuige van relatief recente tijden. Onze volgende stop is het stadje Šatov, waar wijn de meest populaire drank is. We zullen de mogelijkheid hebben om een uniek geschilderde wijnkelder bezoeken, gezellige wijnstraatjes met wijnkelders en een educatief pad door de wijngaarden met oude druivenrassen. We zullen de dag afsluiten in de stad die eens de zetel was van de Moravische Přemyslid Dynastie – de stad Znojmo.

Overnachting in Znojmo

 

Dag 7 – Wandeltocht door het Pálava Biospheer reservaat

Afstand 13 km wandelen

Er zijn maar een paar plaatsen waar je op één berg drie kasteelruïnes, een kasteel, en een waardevolle grot (Turold) kunt vinden, nl in het door de UNESCO beschermde Biosfeer reservaat Pálava hill.  Hou er bij de planning van deze tour rekening mee dat er weinig plekken zijn om je op te frissen. Daarom nemen we genoeg water mee en snacks. Wandelkleding en trekking schoenen zijn wenselijk.

‘s Morgens brengen we eerst onze spullen naar het hotel in Mikulov. Daarna worden we eerst naar het archeologische museum in Dolní Věstonice gebracht, waar de beroemde Prehistorische Venus van Vestonice is gevonden. Van Dolní Věstonice volgt een transfer naar Pavlov, beroemd vanwege haar volksarchituur. Vandaar uit starten we de verkenning te voet van het unieke Pálava UNESCO Biosfeer reservaat.

Vanuit Pavlov volgen we de verschillende wandelroutes, die ons via de romantische kasteelruïne Dívčí Hrady met zijn schitterende uitzicht over het omliggende platteland, naar het hoogste punt van de dag leidt. Weer bergafwaarts komen we nog langs twee kasteelruines en prachtige vergezichten. Uiteindelijk komen we weer aan in Mikulov. Net voor Mikulov kun je nog de grotten van Turold bezichtigen.

Overnachting in Mikulov.

 

Dag 8 – Mikulov – Lednice/Valtice Cultuurlandschap (UNESCO werelderfgoed)

Afstand: 18 km rechtstreeks, maar 56 km bij verkenning van het landschap, Klimmeters:                                                           

In de ochtend verkennen we Mikulov. Deze stad zal ons zeker bijblijven vanwege zijn Barokke Kasteel met wijnmuseum, de oude synagoge en zijn lokale rariteit – een reusachtig wijnvat. Vanaf Mikulov is het slechts een korte fietsroute naar het Lednice-Valtice Cultuurlandschap – een kastelencomplex dat eens behoorde aan de familie van Liechtenstein. Onder de zorg van deze ene familie werd het moerassige gebied omgevormd tot een goed doordachte combinatie van kastelen en parken, soms ook wel “De Tuin van Europa” of “Het Tuin Paradijs ” genoemd. We zullen vandaag de tijd hebben om deze plek uitgebreid te bezoeken. Inheemse natuurlijke elementen worden hier met exotische elementen gecombineerd om te komen tot een uniek kunstwerk van menselijke creativiteit. Aangezien het parkcomplex erg groot is, is de fiets het aangewezen vervoermiddel, waarmee u deze uitzonderlijke culturele bezienswaardigheid op een sportieve manier kunt verkennen.

Overnachting in Lednice.

 

Dag 9 –Lednice – (Mistelbach) Wenen  

Afstand: 45 km (tot Mistelbach) 115 (tot Wenen), Klimmeters: ca. 510 m

De laatste dag van de fietstocht van Praag naar Wenen volgen we de Liechtenstein heritage fietsroute. Onderweg fietsen we door het dorp Herrnbaumgarten, dat beroemd is om zijn poëtisch museum van Non-senses, helemaal tot aan het wijnmuseum in Poysdorf, waar u de kans krijgt om alles te leren over wijn wat u tot nu toe niet wist! Dan passeren we Wilfersdorf met haar kastelen, dat het hoofdverblijf van de Prins tussen de 17e en 18e eeuw is geweest. Wij raden u aan deze fietstocht van Praag naar Wenen te eindigen met een dag in Mistelbach, van waaruit u de trein naar Wenen kunt nemen. De echte fietsfanaten kunnen naar Wenen fietsen via de EuroVelo route nr. 9 (115 km!).

Overnachting Wenen

 

Dag 10 – Vertrek naar huis


Indien u met onze huurfietsen fietst en bagagevervoer heeft gekozen, kunt u met onze transferbus terug naar Praag voor een redelijke prijs. Indien u met eigen fietsen reist, dan is het het handigste om vanuit Wenen met fietsen op de trein terug naar Praag te keren.

 

Voor een aantal routes, inclusief de Greenways route van Praag naar Wenen, hebben we voordelige gezinsvarianten ontwikkeld voor sportieve, avontuurlijke gezinnen met kinderen. Op deze fietsvakantie met kinderen worden fietsdagen afgewisseld met dagen waarop andere activiteiten plaatsvinden. Wat dachten jullie van klimmen en abseilen boven de Sazavarivier, raften, paardrijden op een eeuwenoude stoeterij, fantaseren over de middeleeuwen in oude vestingstadjes, wateractiviteiten op een groot stuwmeer en wandelen langs wijngaarden? Jullie eindigen in Wenen in Oostenrijk. Wenen is de stad van de wals, het Schönbrunn paleis, de Prater (leuk voor de kids) en de enige échte Wiener Schnitsel.
Door de aard van de activiteiten en de lengte van de fietsetappes is een minimumleeftijd van 13 jaar gewenst. Jullie komen door verschillend terrein, vlak en bergachtig, de etappes zijn wat langer. Het is daarmee een tocht voor sportieve families, die wel wat aankunnen. Op sommige trajecten kunnen jullie indien gewenst een lokale trein nemen (fietsen op de trein).
Ook deze fietsreis is individueel, je bepaalt zelf met je gezin welke activiteiten je samen wenst te ondernemen en hoeveel je wenst te fietsen. En natuurlijk mogen een aantal bezienswaardigheden uit de reguliere fietsreis van Praag naar Wenen ook niet ontbreken.
Er wordt zoveel mogelijk overnacht in familiekamers met extra bedden in ** en *** pensions en hotels.

Kenmerken van de fietsvakantie met kinderen van Praag naar Wenen

   • Soort reis: reis waarin fietsen, gecombineerd wordt met andere sportieve activiteiten; individuele reis langs hotels/pensions
   • Duur: 10 dagen, 9 nachten (mogelijkheid van extra rustdagen), 5 fietsdagen
   • Afstand: totaal te fietsen: vanaf ca. 200 tot ca. 315 km, klimmeters tot ca. 500 m (op 4 dagen), ca. 45 – 55 km fietsen per dag (onderweg kan op veel plaatsen de trein genomen worden)
   • Periode: mei t/m september
   • Startdag: wanneer u wilt
   • Overnachtingen in:
     1. Praag
     2. Tabor
     3. Jindrichuv Hradec
     4. Telc (UNESCO)
     5. Vranov nad Diji
     6. Znojmo
     7. Mikulov
     8. Lednice/Valtice
     9. Wenen
   • Accommodaties: familiekamers en kamers met extra bedden in ** en *** pensions/hotels. Logies ontbijt.
   • Moeilijkheidsgraad/niveau: ◘◘◘◘◘
    Pittige fietsreis voor sportieve gezinnen, die wel wat aankunnen. Kinderen vanaf 13 jaar. Ook fietsetappes met 500 klimmeters. Maar ook gemakkelijker fietsdagen en dagen met andere activiteiten of rustdagen. Feitelijk moeilijkheidsgraad 2,5.
   • Vervoer naar Tsjechië: niet inbegrepen (wij kunnen wel adviseren)

 

Offerte Aanvragen

Ervaringen van klanten

Mogelijke beoordeling: 1 (slecht), 2 (onvoldoende), 3 (gemiddeld), 4 (goed), 5 (top)

Gemiddelde score: 4,8

Algemeen oordeel: 5
“Heel goed, super georganiseerd! Dank je wel!”
Familie De Haan, juli 2018

Algemeen oordeel: 4
“Pittig qua planning. Mooi avontuur.”
Familie Schutte, augustus 2017

Algemeen oordeel: 5
“Goed. Tsjechië heeft ons verrast. Het was net of we door één groot openluchtmuseum aan het fietsen waren. Het landschap en de dorpjes zijn telkens anders en even mooi.”
Familie Augustinus, augustus 2016

Algemeen oordeel: 5
“Het was een leuke tour en een van de beste fietsvakanties die wij hebben gehad.”
Familie Claeys, augustus 2016

Algemeen oordeel: 5
“Geweldige ervaring. Goed georganiseerd. Accurate beschrijving van de moeilijkheidsgraad”
Familie Bulkens, juli 2016

Foto’s van klanten

Foto’s met dank aan fam. Augustinus

De basis

   • Pretourmeeting in Praag met onze partnerorganisatie, waarbij de reis doorgenomen wordt, eventuele huurfietsen worden afgesteld en waar vragen gesteld kunnen worden. De pretourmeeting is in het Engels of Duits.
   • Met zorg door ons ontwikkelde kaarten van de route, routebeschrijving met highlights, kaarten van de belangrijkste steden waar u doorheen komt met de ligging van de overnachtingsadressen, een contactsheet en nuttige adressen voor onderweg (documenten in het Nederlands).
   • Bagagevervoer
   • Transfers op de dagen dat er niet gefietst wordt
   • High Rope Park
   • Rafting / roeien
   • Boottickets Vranov
   • 7x overnachtingen in ** en *** pensions en hotels (de overnachtingen in Praag en Wenen zijn niet inbegrepen in de prijs, omdat die in overleg met u bepaald worden)
   • Kamers met eigen douche/toilet (zoveel mogelijk in familiekamers en kamers met extra bedden). Verzorging op basis van logies en ontbijt.
   • Een vangnet in de vorm van 24-uurs telefonische ondersteuning in Tsjechië (Engelstalig en Duitstalig) en indien nodig daadwerkelijke hulp.

Vanuit deze kale basis, kunt u uw fietsreis verder aankleden met extra opties.

Extra standaard opties

 • Huurfietsen:
  • goede trekkingfietsen met minimaal 24 versnellingen.
  • elektrische fietsen
  • Voor algemene informatie over huurfietsen (standaard- en extra uitrusting, bij te bestellen extra uitrusting, fietsverzekering, e.d.), klik op: Fietsen huren, waar moet je aan denken?
  • Voor de technische specificaties van onze huurfietsen, zowel trekking fietsen als elektrische fietsen, klik op: Technische specificaties van onze trekking- en elektrische huurfietsen in Tsjechië.
  • Voor kinderen zijn er kinderfietsen, aanhangfietsen, kindertrailers en kinderzitjes te huur
  • Bij de huurfiets wordt een gratis helm geleverd. Let op: Een fietshelm is in Tsjechië verplicht voor kinderen tot 18 jaar.
 • GPX-bestand gratis beschikbaar. Voor deze tour aan te raden.
 • 1-pers. kamer
 • Transfer van vliegveld of treinstation Praag naar uw eerste hotel en eventueel terug
 • Transfer van Wenen terug naar Praag
 • Veilig parkeren van uw auto in bewaakte parkeergarage in Praag gedurende de fietsreis
 • Extra nachten in Praag, Wenen of in de overnachtingsplaatsen onderweg

 

Begeleide fietstocht door Praag

Blijft u een of enkele dagen in Praag, dan is er een hele leuke manier om in korte tijd heel veel van de stad te zien, namelijk onze begeleide fietstocht door Praag. Mozaïek Reizen heeft een eigen, toegewijde gids, en deze past de tour aan aan uw mogelijkheden en wensen. De gids zelf spreekt Engels en Duits, maar er wordt een Nederlandse vertaling van de highlights uitgereikt. U bent 3 – 5 uur onderweg (afhankelijk van uw mogelijkheden) en er is tijd voor de lunch ingepland. U eindigt op een terrasje met een drankje met uw gids. Praag is een doolhof voor fietsers, echt niet te doen. Maar met onze gids komt u via allerlei kleine steegjes, trappetjes en stoepen niet alleen op de bekende plaatsen, maar ook op plekken, die u niet in de toeristengidsen vindt, maar die heel speciaal zijn of een grote betekenis hebben. Voor deze City Bike Tour krijgen we alleen maar complimenten: avontuurlijk, spannend, veelzijdig, excellente gids, etc. Een echte aanrader dus. Het is ook mogelijk een gezellige wandeling door de stad te maken, met gids. Daarbij wordt rustig aan gedaan en worden leuke tussendoortjes ingepland. Prijs op aanvraag.

 

Offerte Aanvragen

Maatwerk als extra optie

Onze tour is zo ontworpen dat hij de meeste gezinnen goed zal passen. Toch kan het zijn dat jullie speciale wensen hebben:

 • een upgrade naar duurdere hotels
 • het verzorgen van treintickets of andere tickets.
 • Misschien willen jullie de route van de Greenways tour aanpassen, bijv. een fietstocht via Cesky Krumlov naar Slavonice (een grote lus erbij, de zgn. Rozmberk Heritage route)?

Wij passen desgewenst jullie reis helemaal aan jullie wensen aan.

Voor echt specialistisch maatwerk, dat buiten de standaard opties valt, betaalt u een toeslag op de boekingskosten van € 70.

 

Prijzen 2020 – fietsen van Praag naar Wenen met kinderen

Bij een combinatie van twee tours, ontvangt u 5% korting op de tweede tour!

Op dit moment zijn wij bezig om de prijzen voor onze fietsreizen in Tsjechië voor seizoen 2020 te updaten. De prijzen zullen rond half december op onze website staan. U kunt wel alvast een offerte aanvragen via onderstaande button.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

 
E-mail:
Naam:
 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Bezoek ons op Facebook

Contactgegevens

Mozaïek Reizen
Raphaelstraat 1
7031 BA Wehl

tel. 06-20 36 94 45
e-mail: info@mozaiekreizen.nl