Moldauroute van Praag naar Linz of Passau

Moldau fietsroute van Praag naar Linz of Pasau - Van Moldau naar Donau

Pittige, boeiende en afwisselende fietsreis

 • Soort reis: individuele fietsreis Tsjechië langs hotels en pensions
 • Duur: 8 dagen, 7 nachten, 6 fietsdagen
 • Afstand: ca. 260 km - 310 km, ca. 50 - 60 km per dag, ca. 2300 - 3150 klimmeters
 • Moeilijkheidsgraad/niveau: ◘◘◘◘◘ tot ◘◘◘◘

 • De handelsroute tussen Praag in Tsjechië en Linz in Oostenrijk is altijd een van de belangrijkste levensaders geweest van het Habsburgse Koningshuis. Het was dé handelsroute tussen de noordwaarts stromende rivier de Elbe en de zuidwaarts stromende Donau. In zes fietsdagen zakt u tijdens deze pittige, maar boeiende en afwisselende fietsreis langs deze handelsroute af naar het zuiden. Daarbij is de rivier de Moldau uw metgezel, die u steeds weer tegenkomt. Alvorens u op pad gaat, verkent u eerst de magische stad Praag. Tijdens uw fietsreis overnacht u o.a. in het schitterende middeleeuwse stadje Cesky Krumlov (na Praag de meest bezochte plaats in Tsjechië). Andere hoogtepunten zijn: vestingstad Tabor, bakermat van de Tsjechische reformatie van Jan Hus, de sprookjesachtige kastelen Hluboka en Rozmberk nad Vltavou en de stad Ceské Budejovice, waar u het beroemdste bier – het échte Budweiser Budvar kunt proeven. De tour eindigt – na een klim over het Sumava gebergte en een stukje langs het voormalige IJzeren Gordijn - in Linz in Oostenrijk, stad op de oever van de Donau en in 2009 culturele hoofdstad van Europa. Er is een variant mogelijk langs het Lipnomeer naar Passau.

De Moldauroute van Praag naar Linz of Passau

De handelsroute van Praag naar Linz is altijd een van de belangrijkste levensaders geweest van het Habsburgse Koningshuis. De eerste spoorweg werd hier aangelegd, de wagons aanvankelijk nog door paarden getrokken! Het was dé handelsroute tussen de noordwaarts stromende rivier de Elbe en de zuidwaarts stromende Donau. Nu is deze route terecht nieuw leven ingeblazen voor een heel ander soort verkeer. Deze route is namelijk een deel van het traject van de bekende Eurovelo 7, die hier deels samenvalt met de Praag – Wenen Greenways route en de Rozmberg Heritage Greenways route, maar ook met de Hoofdroute Midden-Europa 1 van Benjaminse (Van Praag naar Porec of Venetië). De door ons ontwikkelde Moldauroute volgt dus niet de Moldauradweg van Bikeline (die nog veel zwaarder is), maar knoopt aan bij bovenstaande routes.

In 6 dagen toert u langs de Moldau van de hoofdstad Praag in Tsjechië naar de stad Linz aan de Donau in Oostenrijk. Daarbij overnacht u in beide steden. Praag vormde eeuwenlang de zetel van de Tsjechische vorstenhuizen, en zal u overweldigen met zijn rijkdom aan beeldende kunst en architectuur uit alle tijdperken (de gehele binnenstad staat onder bescherming als UNESCO Wereld Erfgoed). Onderweg bezoekt u de UNESCO stad Cesky Krumlov, maar ook vestingstad Tabor, bolwerk en bakermat van de Tsjechische reformatie en de sprookjesachtige kastelen Rozmberk en Hluboka nad Vltavou. In Ceské Budejovice, kunt u het beroemdste bier – het échte Budweiser Budvar bier proeven. De tour eindigt in Linz in Oostenrijk, stad op de oever van de Donau. Linz werd in 2009 nog uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa: beroemd zijn de “Ars electronica”, het Linzer Slot, de Mariendom (met 20.000 zitplaatsen en met 135 m de grootste en op een na hoogste kerk van Oostenrijk) en het jaarlijkse Brucknerfestival (gewijd aan de componist Anton Bruckner, die in een Ansfelden bij Linz geboren werd) om maar enkele highlights te noemen. En wat dacht u van een boottocht op de Donau als ultieme afsluiting van uw fietsreis?

Uw fietsvakantie van dag tot dag

Dag 1 – Aankomst in Praag.

U wordt desgewenst opgehaald bij de luchthaven en naar uw hotel gebracht. Op een afgesproken tijdstip vindt er een pretourmeeting plaats met onze contactpersoon in Tsjechië, hier wordt de organisatie van de fietstocht en de reisdocumenten doorgenomen en – indien van toepassing – de huurfietsen in gereedheid gebracht. U ontvangt tevens de veiligheidsvoorschriften. Het is aan te raden om uw verblijf in Praag met een paar dagen te verlengen zodat u voldoende tijd heeft om deze magische stad goed te verkennen. Praag vormde eeuwenlang de zetel van de Tsjechische vorstenhuizen, en zal u overweldigen met zijn rijkdom aan beeldende kunst en architectuur uit alle tijdperken (de gehele binnenstad staat onder bescherming als UNESCO Wereld Erfgoed).
Desgewenst kunt u onze begeleide introductietour per fiets door Praag bijboeken (van ca. 10 – 15 uur). Deze City Bike Tour is al jaren een succes!

Overnachting Praag.

 

Dag 2 – Praag – Konopiste/Benesov

Afstand: ca. 61 km, klimmeters ca. 690 m

Vandaag fietst u door licht heuvelachtig terrein ten zuiden van Praag. Onderweg komt u langs de kastelen in Pruhonice, Tynec nad Sazavou en het fraai gelegen Konopiste (de moord in Sarajevo op de eigenaar van dit kasteel luidde het begin van WO I in). De route gaat over Velke Popovice waar u de geheimen van het bier brouwen kunt ontdekken. Bij Tynec passeert u een belangrijke zijrivier van de Moldau, de Sazava.

Overnachting in Konopiste/Benesov.

 

Dag 3 – Konopiste/Benesov – Tabor

Afstand: ca. 60 km, klimmeters 690 m

Deze dag is de zwaarste van de hele route, in de gemakkelijke varianten A2 en B2 wordt dit traject per trein afgelegd en verkent u de rest van de dag de vestingstad Tabor. Al fietsend komt u langs het onlangs gerenoveerde kasteel in Vrchotovy Janovice. Van daaruit gaat het door naar de regio “Tsjechische Meran”, zo genoemd naar de gelijknamige Italiaanse streek. U geniet hier van een aangenaam microklimaat en van een heuvellandschap met adembenemend uitzicht over de vallei en de omringende rotsen.
Dan gaat het op naar de oude stad Tabor, gelegen aan de handelsroute Praag – Linz die wij dit traject grotendeels volgen. De stad Tabor was vroeger een bolwerk van de reformatorische Hussieten, zo goed beveiligd dat talloze aanvallen op de stad op niets uitliepen. U ziet nog vele van de oorspronkelijke vestigingwerken, grote delen van de stadsmuur zijn nog intact. Van Tabor naar Bechyne rijdt in juli en augustus een historische elektrische trein over de oudste interlokale elektrische spoorlijn van Tsjechië (bouwjaar 1902), genoemd naar de bouwer “Križík”.

Overnachting in Tabor.

 

Dag 4 – Tabor – Hluboka

Afstand: ca. 60 km, klimmeters 700 m

Op deze dag fietst u de regio Zuid Bohemen binnen. Een regio bekend vanwege haar gastvrijheid, viskwekerijen en pittoreske dorpjes in Boerenbarokstijl. In een zo’n dorpje, Zaluzi, kunt u het openluchtmuseum bezoeken. In het prachtige natuurgebied Borkovicka Blata (moeras) leert u alles over turfsteken in Tsjechië. Daarna gaat u richting Moldau (Vltava). Hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld het schitterende in neogotische, Engelse Tudor stijl gebouwde kasteel Hluboka nad Vltavou (= Hluboka aan de Moldau), dat u zeker moet bezichtigen.

Overnachting in stadje Hluboka.

 

Dag 5 – Hluboka – Cesky Krumlov

Afstand: ca. 40 km, klimmeters ca. 300 m

Direct na het ontbijt gaat u op weg voor een bezoek aan Ceske Budejovice, de stad van het wereldberoemde Budweiser Budvar bier, dat hier al volgens honderden jaren oude traditie gebrouwen wordt, en door de Amerikanen geïmiteerd is. Overigens prefereert de lokale bevolking het lokale merk Samson boven het bekendere Budvar (!). De stad is ook bekend vanwege het centrale vierkante plein van stad. Het behoort tot de grootste van het land. Na Ceske Budejovice fietst u langs de Moldau richting Cesky Krumlov. Onderweg brengt u een bezoek aan het klooster Zlata Koruna (“Gouden Kroon”), gelegen in een hoefijzervormige bocht van de Moldau en in de 13de eeuw een belangrijk geestelijk centrum van de macht. Het interieur is een bezoek waard! U eindigt de dag in Cesky Krumlov, de in een lus van de meanderende rivier de Moldau gelegen “Parel van de Renaissance” en waarschijnlijk voor u het hoogtepunt van deze hele reis. Meer dan 300 historische gebouwen rondom het Renaissance kasteel staan op de UNESCO lijst. Daarnaast is het ook een gezellige stad met diverse galerieën en musea (o.a. het Egon Schiele museum) en gezellige cafés, restaurants en winkeltjes.

Overnachting in Cesky Krumlov (tip: boek in deze stad een of twee extra nachten!)

 

Dag 6 – Cesky Krumlov – Vyšší Brod

Afstand: ca. 36 km, klimmeters ca. 670 m (of drukkere, gemakkelijker traject met 490 klimmeters)

U fietst u verder langs de Moldau richting Vyšší Brod. U kunt daarbij langs de rivier over de interlokale weg fietsen, of over rustige zijwegen, maar dat betekent veel klimmen! Aangezien beide wegen elkaar vaak kruisen, kunt u ook gemakkelijke en moeilijke delen combineren. Onderweg komt u in Rozmberk nad Vltavou met zijn hoog op de rotsen gelegen kasteel. Uw eindbestemming van deze dag is Vyšší Brod, een stadje gedomineerd door haar klooster uit 1259. Vyšší Brod is ook uitgangspunt van kanotochten over de Moldau richting Cesky Krumlov.

Overnachting in Vyšší Brod

 

Dag 7 – Vyšší Brod – Linz

Afstand: ca. 70 km, klimmeters ca. 370 m

Vandaag gaan we door het Boheemse Woud (Sumava) langs de zgn. “dode zone”, het niemandsland waar voor de Wende het IJzeren Gordijn liep. Nadat we de hoger gelegen grens met Oostenrijk gepasseerd zijn, dalen we af door lieve plattelandsdorpjes met een prachtig panorama op de heuvels van het Mühlviertel voor ons. In Reichenau im Mühlkreis komen we op de Donauroute. U rijdt langs de rivier Gusen door Gallneukirchen en St. Georgen naar de Donau. Daarna is het nog 10 km fietsen naar Linz.

Overnachting in Linz (Oostenrijk)

 

Dag 8 – Sightseeing in Linz (de derde stad van Oostenrijk).

Linz werd in 2009 uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa, samen met het Litouwse Vilnius. Beroemd zijn het Linzer Slot, de Mariendom (met 20.000 zitplaatsen en met 135 m de grootste en op een na hoogste kerk van Oostenrijk) en de vele muzikale activiteiten, waaronder het jaarlijkse Brucknerfestival (gewijd aan de componist Anton Bruckner, die in een Ansfelden bij Linz geboren werd) om maar enkele highlights te noemen. Ook de “Ars electronica” is fenomeen apart. Een boottocht op de Donau kan voor u de ultieme afsluiting van deze reis worden.

U kunt met de trein terug naar Praag (eventueel fietsen op de trein) of u kunt met onze transferbus terug naar Praag. Zie voor de verschillende mogelijkheden onze prijslijst.

Tip 1: Boek extra dagen in Praag en Cesky Krumlov, de twee steden waarin u beslist aan één dag niet genoeg heeft om ze goed te verkennen!
Tip 2: U kunt ook kiezen voor een andere variant, namelijk variant B1 en B2, waarbij u van Cesky Krumlov naar Passau aan de Donau fietst. Deze route gaat over Horni Plana (Lipnomeer) en Stozec (midden in de hoge Sumava). U kunt dan van Passau de Donauradweg verder Duitsland in kiezen. In deze variant zal er 1 overnachting bij het Lipnomeer (bijv. in Horni Plana) in plaats van in Vyssi Brod gepland worden. Eventueel is de reis vanaf Cesky Krumlov of vanaf Horni Plana over Stolez ook per trein af te leggen.

Voor diegenen die het fietsen na deze Moldau fietsroute nog niet moe zijn en verder willen, of voor wie de Moldau fietsroute van Praag naar Linz slechts een onderdeel is van een grotere fietsreis, zijn er veel mogelijkheden. Linz aan de Donau is een knooppunt van veel routes, bijv.:

 • de Donauroute richting Wenen en Bratislava, die hier samenvalt met de Limes fietsroute deel 2
 • de Donauroute richting Passau en Regensburg (ook hier samenvallend met de Limesroute 2, maar dan richting Nederland)
 • de Eurovelo 7 verder in zuidelijke richting (Rome)
 • Ring 3 van het Fietsweb van de Europafietsers, dat via omwegen weer aansluiting geeft op verschillende andere routes terug naar Nederland.
Dit is een bekende, interessante, maar – samen met de Greenwaysroute van Praag naar Wenen en de UNESCO-tour, deel 2 (Boheemse deel) – ook een van de pittigste fietsroutes in Tsjechië die we aanbieden. U komt door verschillend terrein, vlak en bergachtig, de etappes zijn wat langer. Toch wordt deze tour al jaren door allerlei mensen met succes gefietst. Er komt een goede conditie bij kijken, maar u hoeft nu ook weer geen bergetapperijder te zijn.
Deze route volgt in tegenstelling tot de routes langs de Donau en de Elbe niet continu de rivier. Door de soms rotsachtige rivieroevers en de aanwezige stuwdammen loopt de route soms noodgedwongen door de omliggende heuvels. U fietst in feite stroomopwaarts langs de Moldau om voorbij Cesky Kumlov en Vyssi Brod over het Sumava bergland te klimmen tot aan de Oostenrijkse grens. Op dat punt passeert u de waterscheiding tussen Moldau/Elbe en Donau. Daarna daalt u geleidelijk af naar het Donau dal.
Op deze fietsvakantie komt u dus onderweg pittige stukken heuvelachtig terrein tegen, maar ook zult u op andere stukken lekker relaxed kunnen fietsen.  Een goede conditie is echter voor de Moldau fietsroute een voorwaarde. De route is daarom alleen geschikt voor redelijk ervaren tot ervaren toerfietsers.

Vier varianten van de Moldauroute

Er zijn twee gemakkelijker varianten A2 en B2, waarbij u de moeilijkste stukjes van de fietsroute met de lokale trein reist (een belevenis op zich) en waarbij u dus meer tijd heeft om op de bestemming rond te kijken. Ook deze varianten zijn echter niet geschikt voor pure recreatiefietsers.

Reiscode

Beschrijving

A1 Moldauroute van Praag naar Linz aan de Donau (hele traject fietsen)
A2 Moldauroute van Praag naar Linz aan de Donau met stuk treinreis tussen Tynec en Tabor
B1 Moldauroute van Praag naar Passau aan de Donau (hele traject fietsen)
B2 Moldauroute van Praag naar Passau aan de Donau met stukken trein tussen Tynec en Tabor en tussen Horni Plana en Rozec

Kenmerken van de Moldau fietsroute van Praag naar Linz of Passau

 • Soort reis: individuele fietsreis Tsjechië langs hotels en pensions
 • Duur: 8 dagen, 7 nachten, 6 fietsdagen
 • Afstand: ca. 260 km (A2, Tynec – Tabor met de trein) – 310 km (A1)
 • Gemiddelde afstand per dag: verschillend, maar ca. 50 – 60 km per dag
 • Klimmeters: ca. 2300 m (variant A2) tot 3150 m (variant A1)
 • Periode: mei tot en met september
 • Startdag: wanneer u wilt
 • Overnachtingen in:
  • Praag
  • Tynec nad Vltavou of Konopiste/Benesov
  • Tabor (in variant A2/B2 deze dag transfer per trein naar Tabor)
  • Hluboka nad Vltavou
  • Cesky Krumlov
  • Vyšší Brod (variant A) of Horni Plana (Variant B)
  • Linz of Passau (in variant B2 deze dag transfer per trein naar Stozec)
 • Accommodaties: goede ** en *** pensions/hotels. Logies ontbijt. Tegen meerprijs luxere hotels.
 • Moeilijkheidsgraad/niveau: fietsers met goede conditie, die meerdere dagen achter elkaar 100 km per dag in vlak land kunnen fietsen.

  ◘◘◘◘◘

  : varianten A2 en B2

  ◘◘◘◘

  : varianten A1 en B1

 • Vervoer naar Tsjechië: niet inbegrepen (wij kunnen wel adviseren)

 

Ervaringen van klanten

Mogelijke beoordeling: 1 (slecht), 2 (onvoldoende), 3 (gemiddeld), 4 (goed), 5 (top)

Praag – Linz
Algemeen oordeel: 5
“Mooie fietstour. Zeer interessant.”
Mevr. Crandal, juni 2019

Praag – Linz
Algemeen oordeel: 5
“Zeer positief: persoonlijk, met kennis van zaken (fietsen, routes en land). Heel fijn: een contactpersoon om op terug te kunnen vallen.”
Het reisverslag van dhr. Plankeel (Praag – Linz – Wenen)
Dhr. Plankeel, juli 2017

Praag – Passau
Algemeen oordeel:
“De reis is goed bevallen, het weer zat erg mee en de afwisseling in het landschap was aangenaam.”
Dhr. Pilon, juli 2017

Maatwerkreis – standplaats Cesky Krumlov
Algemeen oordeel: 5
“Persoonlijke benadering, wat wij als prettig ervaren hebben.”
Conny Janssen, juni 2013

Foto’s van klanten

 

Foto’s met dank aan dhr. Plankeel

De basis

 • Overnachtingen in geselecteerde ** en *** pensions en hotels
 • Kamers met eigen douche/toilet. Verzorging op basis van logies en ontbijt
 • Met zorg door ons ontwikkelde kaarten van de route (met varianten), kaarten van de belangrijkste steden waar u doorheen komt met de ligging van de overnachtingsadressen
 • Een gedetailleerde routebeschrijving met highlights
 • Indien van toepassing: treinkaartjes voor de stukken van de tour die eventueel per trein afgelegd worden.
 • Een pretourmeeting in Praag met een medewerker van onze partnerorganisatie, die u het kaartmateriaal en de routebeschrijving (Nederlandstalig) overhandigt, eventueel gebruik huurfietsen uitlegt en die uw vragen kan beantwoorden (Engels- en Duitstalig).
 • Een vangnet in de vorm van 24-uurs telefonische ondersteuning in Tsjechië (Engelstalig en Duitstalig) en indien nodig daadwerkelijke hulp (bij individuele reizen zijn klein ongerief als een klapband of een plensbui en natte kleren uiteraard geen reden om iemand uit Praag te laten komen).

Vanuit deze kale basis, kunt u uw fietsreis verder aankleden met extra opties en eventueel maatwerk.

Extra standaard opties

 • Bagagevervoer. Dit is het overwegen waard, omdat u zonder bagage de handen vrij heeft om onderweg een museum of bezienswaardigheid te bezoeken. U neemt alleen dagbagage mee en kunt de fietsen (op slot!) alleen laten.
 • Huurfietsen:
 • GPX-bestand gratis beschikbaar (op aanvraag, aan te bevelen).
 • Upgrade naar ****hotels (waar mogelijk)
 • 1-pers. kamer
 • Transfer van vliegveld of treinstation naar uw hotel
 • Veilig parkeren van uw auto in bewaakte parkeergarage in Praag gedurende de fietsreis
 • Extra nachten in Praag, Cesky Krumlov of Linz of in een van de overnachtingsplaatsen onderweg
 • Transfer van Linz terug naar Praag
 • Begeleide introductie fietstour door Praag van 3 – 5 uur (dit bleek het afgelopen jaar een groot succes!)

Begeleide fietstocht door Praag

Blijft u een of enkele dagen in Praag, dan is er een hele leuke manier om in korte tijd heel veel van de stad te zien, namelijk onze begeleide fietstocht door Praag. Mozaïek Reizen heeft een eigen, toegewijde gids, en deze past de tour aan aan uw mogelijkheden en wensen. De gids zelf spreekt Engels en Duits, maar er wordt een Nederlandse vertaling van de highlights uitgereikt. U bent 3 – 5 uur onderweg (afhankelijk van uw mogelijkheden) en er is tijd voor de lunch ingepland. U eindigt op een terrasje met een drankje met uw gids. Praag is een doolhof voor fietsers, echt niet te doen. Maar met onze gids komt u via allerlei kleine steegjes, trappetjes en stoepen niet alleen op de bekende plaatsen, maar ook op plekken, die u niet in de toeristengidsen vindt, maar die heel speciaal zijn of een grote betekenis hebben. Voor deze City Bike Tour krijgen we alleen maar complimenten: avontuurlijk, spannend, veelzijdig, excellente gids, etc. Een echte aanrader dus. Het is ook mogelijk een gezellige wandeling door de stad te maken, met gids. Daarbij wordt rustig aan gedaan en worden leuke tussendoortjes ingepland. Prijs op aanvraag.

 

Maatwerk als extra optie

Naast onze standaardopties, kunt u ook met uw eigen ideeën komen. Wij leveren graag maatwerk en passen desgewenst uw reis helemaal naar uw wensen aan. Enkele tips:

  • Dagetappes die afwijken van de standaard. Bijvoorbeeld in plaats van 50 – 60 km per dag: 30 – 40 km of misschien zelfs 100 km per dag.
  • Een andere overnachting kiezen, bijv. in een afwijkende plaats of af en toe een extra luxe overnachting inplannen in bijv. een hotel met zwembad.
  • Aanpassing van de route, bijv. verzoek om een omweg vanwege persoonlijke interesse.

Voor echt specialistisch maatwerk, dat buiten de standaard opties valt, betaalt u een toeslag op de boekingskosten van € 70.

Prijzen 2019

Let op: bij een combinatie van twee tours, ontvangt u op de tweede tour 5% korting!

Seizoen 2019
Mei t/m september, u kunt dagelijks starten
Bij de volgende data kunnen de prijzen afwijken:
Begin mei: 27.04 – 06.05
Hemelvaart: 29.05 – 03.06
Pinksteren: 06.06 – 10.06

 

Moldau fietsroute van Praag naar Linz of Passau

Individuele fietsreis langs hotels/pensions: 7 overnachtingen

Varianten A1, A2, B1 en B2 zijn qua prijs gelijk, zie onder tabblad “Voor wie?”)

 

De varianten, prijs p.p.  

 

Variant 1: Eigen fiets geen bagagevervoer
2 en 3 personen  € 420
4 en 5 personen  € 365
6 en meer personen  € 345
Variant 2 : Eigen fiets met bagagevervoer
2 en 3 personen  € 565
4 en 5 personen  € 465
6 en meer personen  € 420
Variant 3 : huurfiets met bagagevervoer 
2 en 3 personen  € 705
4 en 5 personen  € 595
6 en meer personen  € 535

Extra opties

Toeslag **** hotels  € 170
Toeslag 1-pers. kamer  € 125
Toeslag 1-pers. kamer – **** hotels  € 175
Extra nacht Praag  € 40 – € 55
Extra nacht Linz of Passau  € 45 – € 70
Extra nacht Český Krumlov/Lipnomeer  € 35 – € 55
Fietshuur extra dag  € 10
Huur elektrische fiets per dag  € 20
Transfer vliegveld/treinstation naar of van de accommodatie in Praag  Tot 3 pers.  € 32 per groep
 3 tot 6 pers.  € 45 per groep
Transfer per onze transferbus terug naar Praag met eigen fietsen  2 – 3 pers.  € 95 p.p.
 4 – 6 pers.  € 65 p.p
Transfer per onze transferbus terug naar Praag met huurfietsen  2 – 3 pers.  € 60 p.p.
 4 – 6 pers.  € 55 p.p.
Treintickets Linz terug naar Praag  Ca. € 50 pp
Veilig parkeren in bewaakte parkeergarage in Praag auto/dag  € 8 – € 10
Boekingskosten standaard (op basis van deze prijslijst)  € 30
Boekingskosten maatwerk  € 100

 

Begeleide fietstocht door Praag (City Bike Tour)

 • Met eigen fiets: € 35 per persoon. Gezinstarief met eigen fietsen maximaal € 100.
 • Met huurfiets: € 40 per persoon. Bij meer dan 4 personen: € 35 per persoon. Gezinstarief met huurfietsen maximaal € 125.
 • Met e-bike: € 50 per persoon

 

Verzekeringen

Verzekering huurfietsen
U kunt bij ons een huurfietsverzekering afsluiten. Wij werken hiervoor samen met de Europeesche verzekeringen. Als u deze verzekering wilt afsluiten, dan kunt u dit aangeven in de offerteaanvraag.

Verzekering huurfiets comfort: 1,92 p.p. per dag. € 50 eigen risico per gebeurtenis.
Verzekering huurfiets optimaal: 3,27 p.p. per dag. Geen eigen risico per gebeurtenis.

Reisverzekering en annuleringsverzekering
U kunt via ons ook een reisverzekering en/of annuleringsverzekering afsluiten. Wij werken hiervoor samen met de Europeesche verzekeringen. Als u deze verzekering wilt afsluiten, dan kunt u dit aangeven in de offerteaanvraag.

Nieuwsbrief ontvangen?

 
E-mail:
Naam:
 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Bezoek ons op Facebook

Contactgegevens

Mozaïek Reizen
Raphaelstraat 1
7031 BA Wehl

tel. 06-20 36 94 45
e-mail: info@mozaiekreizen.nl