Fietsreis van Praag naar Regensburg

Praag - Regensburg fietsroute - stad Regensburg

Fietsen langs eeuwenoude handelsroutes

 • Soort reis: individuele fietsreis Tsjechië langs hotels/pensions
 • Duur: 8 dagen, 7 nachten, 6 fietsdagen
 • Afstand: ca. 330 km, ca. 55 – 60 km per dag, klimmeters ca. 2500
 • Moeilijkheidsgraad/niveau:◘◘◘◘◘

Tijdens deze prachtige fietsreis volgt u een van de oudste handelsroutes tussen het Tsjechische en het Duitse Rijk, een route die de majestueuze, middeleeuwse steden Praag en Regensburg met elkaar verbond en doorliep naar München. De oude centra van beide steden staan voor een groot deel op de UNESCO lijst van Wereld Erfgoed. Die geschiedenis verklaart gelijk ook de ongewoon grote concentratie van Koninklijke kastelen, historische steden en ruïnes langs deze route. Maar ook komt u door bijzondere natuurgebieden, waaronder de Tsjechische Karst en het Boheemse Woud (Sumava)! Tot de hoogtepunten van deze fietsreis behoren het beroemde kasteel Karlstejn, de druipsteengrotten van Koneprusy en het Nationaal Park de Tsjechische Karst, het centrum van de bierbrouwerij Plzen (ja inderdaad, waar het woord pils vandaan komt!) en de stad Klatovy, centrum van de Chodský folklore en tradities! Het absolute hoogtepunt van deze tour is echter de middeleeuwse en voormalige hoofdstad van Bavaria – Regensburg, met maar liefst 1500 historische gebouwen met recht op de UNESCO lijst van Werelderfgoed.

Fietsreis van Praag naar Regensburg langs eeuwenoude handelsroutes

Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website, deze zal januari 2021 live gaan. Op deze nieuwe website zullen de updates & prijzen van deze fietsreis voor seizoen 2021 staan. Een offerte aanvragen voor seizoen 2021 of bellen/mailen als u vragen heeft over deze reis, is natuurlijk nu al mogelijk. Wij gaan graag voor u aan de slag. 

Tijdens deze prachtige fietsreis van Praag naar Regensburg volgt u een van de oudste handelsroutes tussen het Tsjechische en het Duitse Rijk, een route die de majestueuze, middeleeuwse steden Praag en Regensburg met elkaar verbond en nog verder doorliep naar München. De oude centra van beide steden staan voor een groot deel op de UNESCO lijst van Wereld Erfgoed. Dat verklaart gelijk ook de ongewoon grote concentratie van koninklijke kastelen, historische steden en ruïnes langs de route. Maar ook komt u door schitterende, onaangetaste natuurgebieden, waaronder de Tsjechische Karst (Český Kras) en het Boheemse Woud (Sumava)!

Tot de hoogtepunten van deze fietsreis behoren het beroemde kasteel Karlstejn, de druipsteengrotten van Koneprusy en het Nationaal Park de Tsjechische Karst, het centrum van de bierbrouwerij Plzen (ja inderdaad, waar het woord pils vandaan komt!) en de stad Klatovy, centrum van de Chodský folklore en tradities. Een absoluut hoogtepunt van deze tour is zeker ook de middeleeuwse en voormalige hoofdstad van Bavaria – Regensburg, dat met maar liefst 1500 historische gebouwen met recht op de UNESCO lijst van Werelderfgoed staat.

Regensburg is een knooppunt van fietsroutes. U kunt van daaruit bijvoorbeeld verder fietsen over de Donau route.

Wij bieden van de fietsreis Praag – Regensburg twee varianten aan:

  1. 8-daagse standaard variant
  2. 9-daagse variant met extra overnachting in Domazlice

 

Dag 1 – Aankomst Praag

U begint deze fietsreis in Praag, het “Parijs van het Oosten”, de “Gouden Stad” aan de Moldau. Praag moet je gezien en beleefd hebben. Met de Karelsbrug en de John Lennonwall, het eeuwenoude Joodse kerkhof en het Oude Stadsplein met zijn astronomisch uurwerk, met Kampa Island, de Petrinheuvel en de hoog boven de stad uittorende Praagse Burcht. Grote delen van de stad vallen onder UNESCO-bescherming. Mocht u Praag niet eerder bezocht hebben, dan zijn enkele extra overnachtingen in deze stad zeer aan te bevelen. U kunt bij ons een begeleide introductietour op de fiets door Praag boeken, waarbij u in korte tijd veel van de stad ziet, en niet alleen de bezienswaardigheden die u in de toeristengidsen tegenkomt. Onze gidsen zijn geschoold in de oude én recente geschiedenis van Tsjechië en zullen u daar onderweg kennis mee laten maken. Een prachtige inleiding voor uw korte of langere verblijf in Praag. Al jaren een groot succes! Zie voor meer informatie onder het kopje “Wat is inbegrepen”.

Overnachting in Praag

 

Dag 2 – Praag – Karlstejn

Afstand: ca. 40 km

De eerste fietsdag van de Praag – Regensburg tour fietst u door een prachtig landschap langs de rivier de Moldau en Berounka richting kasteel Karlstejn, dat in de 14e eeuw diende als uitspanning voor de Tsjechische koningen en keizers, en tevens als onneembare vesting voor de Koninklijke kroonjuwelen. Deze etappe is er een van prachtig natuurschoon en van monumentale gebouwen.

Kasteel Karlstejn is een fotogeniek en pittoresk kasteel en een bijzonder populaire plek en hier is het dus tijd om de dorst te lessen of een souvenir te kopen. Voor degenen die nog energie over hebben, is er de wandeling naar de nabijgelegen overstroomde kalksteengroeven, die vanwege hun romantische karakter de namen Big en Little Amerika kregen!

Overnachting in Karlstejn

 

Dag 3 – Karlstejn – Zebrak / Horovice

Afstand: ca. 35 km

De tweede dag van deze tour zult u een ontdekkingsreis maken door het natuurreservaat de Tsjechische Karst (Cesky Kras), met zijn prachtige door erosie gevormde rotsformaties en grotten. In de gemakkelijke optie fietst u langs de rivier Berounka met een prachtig uitzicht op de omliggende rotsformaties, naar uw lunchplaats, de oude koninklijke stad Beroun, met zijn goed bewaarde wallen en stadspoorten. In de uitdagende optie fietst u naar datzelfde Beroun, maar dan via de heuvels met mooie uitzichtspunten en via de Koněprusy druipsteengrotten (gedurende 400 miljoen jaar gevormde druipsteengrot formaties).

Bij de koninklijke stad Beroun komen beide opties weer samen. Voordat u op uw bestemming aankomt, wachten u nog twee indrukwekkende gotische gebouwen, het gotische kasteel Zebrak en de ruïne Tocnik, eens prestigieuze bouwwerken van de Tsjechische Koningen. De nabijgelegen stad Horovice met zijn barokke kasteel en kasteeltuinen is een mooie afsluiting van deze afwisselende dag.

Overnachting in Zebrak of Horovice

 

Dag 4 – Zebrak / Horovice – Plzen

Afstand: ca. 60 km

De derde dag is de pittigste dag, tenzij u heeft besloten ook van Klatovy naar Domazlice te fietsen(!). U fietst door de Brdy heuvels naar Dobřív. Onderweg komt u over een mooie stenen brug uit de 14e eeuw en fietst u langs een prachtig bewaard gebleven, unieke, 17e-eeuwse watermolen, de grootste in zijn soort in de Tsjechische Republiek! Verderop fietst u langs enkele mooie kastelen, waaronder het classicistische jachtkasteel Kozel, prachtig in harmonie met haar tuinen.

Dan komt u aan in Stary Plzen, beroemd vanwege de productie van champagne (!), maar ook vanwege Svaty Peter, een van de oudste gebouwen in het land!

U bent dan nog maar een paar kilometer verwijderd van het centrum van de Tsjechische bierbrouwersstad Plzen, waar ook het Nederlandse woord pils zijn oorsprong vindt. In Tsjechië is bier de nationale drank, en Pilsner Urquell is een wereldberoemd product en tevens een van de beste bieren geproduceerd in de Tsjechische Republiek. Een bezoek aan een van de lokale brouwerijen mag eigenlijk niemand die Tsjechië bezoekt, missen!

Overnachting in Plzen

 

Dag 5 – Plzen – Klatovy

Afstand: ca. 58 km

Voordat u vandaag weer op de fiets stapt en uit Plzen vertrekt, kunt u de hoogste kerktoren van Tsjechië beklimmen en een bezoek brengen aan de op twee na grootste synagoge ter wereld, gebouwd voor de 2000 Joodse inwoners van Plzen, die in WOII om zijn gekomen. Tegenwoordig is de synagoge gewijd aan de slachtoffers van de communistische repressie.

Daarna gaat u dan toch echt op de fiets zuidwaarts. Verder langs de bronrivier van de Berounka, de Radbuza op weg naar het beschermde stadsgezicht Dobrany. Na een aangename tocht door het hier prachtig glooiende landschap en voorbij de kastelen in Pteníně en Ježovy komt u bij een van de hoogtepunten van de reis van vandaag, het romantische waterkasteel Švihov. Vanaf Švihov fietst u over een rustig traject langs de rivier Úhlava naar uw bestemming van vandaag Klatovy, het trotse centrum van de Chodské bevolking (Chodden), met hun geheel eigen cultuur en folklore.

Overnachting in Klatovy

 

Dag 6 – Klatovy – Roding

Afstand: ca. 57 km (stuk per trein tot in Domazlice of tot in Furth im Wald)

Vandaag wacht u de langste en zwaarste etappe van uw fietsreis, u doorkruist namelijk het Boheemse Woud (Sumava). Voor diegenen die hier tegenop zien, hebben we een alternatief in de vorm van een stuk transfer per trein over het moeilijkste gedeelte (naar Domazlice of nog verder naar Furth im Wald) met vandaar nog een redelijk stuk fietsen naar Roding. Als u ervoor kiest om de hele route per fiets af te leggen, fiets dan stroomopwaarts met de rivier Úhlava mee naar het neogotische kasteel in Bezděkov. U blijft klimmen naar het barokke kasteel in Běhařov en vervolgens naar het hoogste punt van de hele route: Orlovické Hory (719 m). Van hieruit volgt een lange afdaling naar het dorp Všeruby, uw laatste stop in de Tsjechische Republiek.

Over de grens met Duitsland wacht de oude stad Furth im Wald op u, met een prachtig bewaard gebleven stadhuis, tevens uniek museum van klokken en draken. U fietst verder naar Cham met haar oude plein, haar kasteel en mooie toegangspoort. Cham is gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren de Regen en de Cham. Vandaar is het nog een klein stukje naar uw bestemming van de dag: het oude stadje Roding, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de 9de eeuw. Roding wordt ook wel „de Poort naar het Beierse Woud“  genoemd.

Overnachting Roding

TIP: voeg hier een extra dag in met een uitstapje naar Domazlice, centrum van de Chodsko region, met een geheel eigen folklore. Hierbij komt u tevens een stuk langs het voormalige IJzeren Gordijn. U fietst een pittige, maar schitterende etappe door de Sumava heuvels naar Domazlice (ca. 40 km) en fietst dan de volgende dag naar Roding (ca. 57 km).

 

Dag 7 – Roding – Regensburg

Afstand: ca. 60 km

Op deze laatste dag fietst u verder langs de rivier de Regen, een vriendelijk landschap met beschermde uiterwaarden. Deze zijn de thuishaven van tientallen soorten zeldzame vogels. Voordat u de bestemming van uw reis bereikt, zult u nog verschillende interessante plaatsen bezoeken, waaronder de oude kloosters Walderbach en Rheinbach. Deze streek kreeg de bijnaam “Schlossareal” dankzij de vele burchtruïnes die hier overal te vinden zijn.

De eindbestemming van deze fietsreis is de oude stad Regensburg! Meer dan 1.500 historische gebouwen liggen in het prachtige historische centrum van de stad, dat dan ook in zijn geheel is opgenomen op de UNESCO lijst van Werelderfgoed!

Overnachting in Regensburg

 

Dag 8 – Verkenning Regensburg en einde van de tour

De laatste dag kunt u besteden aan het ontdekken van deze unieke stad waarvan de straten getuigen van een geschiedenis van meer dan 3000 jaar! U vindt er sporen van de oude Kelten, de oude Romeinen, Germaanse stammen maar ook van de majestueuze keizers van het Heilige Roomse Rijk! U kunt de oudste stenen brug ten noorden van de Alpen bewonderen, het keizerlijk paleis of de dominant aanwezige kathedraal.
 

Wat is inbegrepen – fietsreis Praag – Regensburg

 

Inbegrepen

 • Persoonlijke pretourmeeting in Praag
 • Overnachtingen in zorgvuldig uitgezochte 3* pensions en hotels (B-klasse) /3+* of  4* kwaliteit hotels (A-klasse)
 • Verzorging op basis van logies en ontbijt
 • Een gedetailleerde Nederlandstalige routebeschrijving met highlights
 • Met zorg door ons ontwikkelde kaarten van de route en kaarten van de belangrijkste steden
 • Uitgebreide Nederlandstalige toeristische informatie
 • GPX-bestanden voor uw GPS of mobiele telefoon
 • Een vangnet in de vorm van 24-uurs telefonische ondersteuning in Tsjechië (Engelstalig en Duitstalig) en indien nodig daadwerkelijke hulp ter plaatse
 • Let op: eventuele toeristenbelasting is niet inbegrepen in de prijs

 

Extra opties

 • Bagagevervoer
 • Halfpension
 • Huurfietsen (alleen mogelijk bij bagagevervoer):
  • Goede, stevige trekkingfiets met 24 of 27 versnellingen – incl. fietshelm, stuurtas en 1x zijtas
  • Gravel bike – incl. fietshelm, kaartenhouder en 1x zijtas (extra stabiele, comfortabele en snelle fiets voor op onverharde paden. Qua model een combinatie tussen een wielrenfiets en een mountainbike)
  • Elektrische fiets met een lage instap, die erg comfortabel fietst – incl. fietshelm, kaartenhouder en 1x zijtas
 • Transfer van vliegveld of treinstation Praag naar uw eerste hotel
 • Veilig parkeren van uw auto in bewaakte parkeergarage gedurende de fietsreis
 • Extra nachten in de overnachtingsplaatsen onderweg
 • Transfer van Regensburg terug naar Praag
 • Begeleide introductie fietstour door Praag van 3 – 5 uur (dit is al jaren een succes!)
 • Overige wensen kunt u aan ons doorgeven en wij gaan voor u kijken naar de mogelijkheden (maatwerk)

 

Parkeren

U kunt uw auto gratis onbewaakt parkeren of bewaakt voor € 8,50 per dag in Praag.
 

Begeleide fietstocht door Praag

Blijft u een of enkele dagen in Praag, dan is er een hele leuke manier om in korte tijd heel veel van de stad te zien, namelijk onze begeleide fietstocht door Praag. Mozaïek Reizen heeft een eigen, toegewijde gids, en deze past de tour aan aan uw mogelijkheden en wensen. De gids zelf spreekt Engels en Duits en u bent 3 – 5 uur onderweg (afhankelijk van uw mogelijkheden). U eindigt op een terrasje met een drankje met uw gids. Praag is een doolhof voor fietsers, echt niet te doen. Maar met onze gids komt u via allerlei kleine steegjes, trappetjes en stoepen niet alleen op de bekende plaatsen, maar ook op plekken, die u niet in de toeristengidsen vindt, maar die heel speciaal zijn of een grote betekenis hebben. Voor deze City Bike Tour krijgen we alleen maar complimenten: avontuurlijk, spannend, veelzijdig, excellente gids, etc. Een echte aanrader dus. Het is ook mogelijk een gezellige wandeling door de stad te maken, met gids. Daarbij wordt rustig aan gedaan en worden leuke tussendoortjes ingepland.

 

Ervaringen van klanten – fietsreis van Praag naar Regensburg

Mogelijke beoordeling: 1 (slecht), 2 (onvoldoende), 3 (gemiddeld), 4 (goed), 5 (top)

Gemiddelde score: 4,9

Algemeen oordeel: 5
“Avontuurlijk / afwisselend. We hebben een heerlijke vakantie gehad.”
Dhr. Van Beurden, augustus 2019

Algemeen oordeel: 4
“Goed verzorgd. De etappes onderweg waren voor ons de hoogtepunten. Uitstekende routebeschrijvingen. Routes op niveau. In de hotels overal zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Hotels wisselen wel sterk wat betreft rust (marktplein).”
Mevr Ars, juli 2018

Algemeen oordeel: 5
“Plezierig, alles was geregeld. Pretourmeeting meer dan top: een 8!”
Familie Van den Berg, augustus 2016

Algemeen oordeel: 5
“Net als de vorige keer prima. Goed maatwerk in een korte tijd geleverd. Dank voor jullie inzet tijdens deze reis.”
Familie Bos, augustus 2016

Algemeen oordeel: 5
“Culturele en sportieve fietsreis. Ontdekking van het echte Tsjechië. Fietsroute in Bohemen en over het Regenfietspad in Duitsland.”
Mevr. Crandal, juli 2016

Algemeen oordeel: 5
“Persoonlijk en goede routes. 24-uurs achtervang en service ter plaatse meer dan top: een 6!”
Mevr. Van der Zwart, juli 2016

Algemeen oordeel: 5
“Plezierig, efficiënt”
Fam. Van den Berg, augustus 2014
 

Fietsvakantie Praag – Regensburg, voor wie?

Moeilijkheidsgraad: 3 van 5

Deze fietsreis is een combinatie tussen makkelijke en pittige dagen, waarbij er bij de pittige dagen behoorlijk geklommen moet worden. Het is een tour voor redelijk ervaren toerfietsers. De langste dagtochten zijn ca. 65 – 70 km en er komen een aantal heuvels in voor met ca. 150 meter te klimmen (per stuk). Als u in Nederland op vlak land flinke tochten kunt maken (ca. 100 km op een dag, met bagage en gedurende meerdere dagen), dan zult u genoeg conditie hebben om deze tocht te kunnen volbrengen.

Een groot voordeel van deze tour is dat bijna langs het hele traject ook een treinverbinding loopt, dus mocht het erg slecht weer zijn of mocht de vermoeidheid u parten gaan spelen, dan kunt u altijd de etappe per trein bekorten!

Maatwerk – fietsreis van Praag naar Regensburg

Naast onze standaard opties, kunt u ook met uw eigen ideeën komen. Wij leveren graag maatwerk en passen waar mogelijk deze reis naar uw wensen aan.

De opties voor maatwerk verschillen per fietsreis. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om advies te krijgen / te overleggen over de mogelijkheden om de fietsreis aan te passen.

Voor echt specialistisch maatwerk betaalt u een toeslag op de boekingskosten van € 70.

Prijzen 2021 – fietsreis van Praag naar Regensburg

Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe website, deze zal januari 2021 live gaan. Op deze nieuwe website zullen de updates & prijzen van deze fietsreis voor seizoen 2021 staan. Een offerte aanvragen voor seizoen 2021 of bellen/mailen als u vragen heeft over deze reis, is natuurlijk nu al mogelijk. Wij gaan graag voor u aan de slag. 
 

Prijzen 2020

Bij een combinatie van twee tours, ontvangt u 5% korting op de tweede tour!

Termijnen

Aankomst dagelijks mogelijk, van 01.05 – 30.09

Bij de volgende data kunnen prijzen afwijken:
Begin mei: 27.04 – 06.05
Periode Hemelvaart en Pinksteren: 21.05 – 02.06
 

Prijzen per persoon 8-daagse variant

A-klasse

B-klasse

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 870

€ 645

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 660

€ 435

Korting op bagagevervoer bij 4 of meer personen

– € 45

– € 45

Toeslag 1-pers. kamer

€ 240

€ 195

Toeslag alleenreizende

€ 70

€ 70

Toeslag half pension (exclusief Praag)

€ 105

€ 74

Huur trekkingfiets

€  60

€  60

Huur gravel bike

€ 90

€ 90

Huur e-bike

€ 120

€ 120

Extra dag huurfiets

gratis

gratis

Extra dag gravel bike onderweg

€ 10

€ 10

Extra dag e-bike onderweg

€ 15

€ 15

Transfer vliegveld / station <=> hotel Praag, per groep 1 – 3 pers.

€ 32

€ 32

Transfer vliegveld / station <=> hotel Praag, per groep 4 – 8 pers.

€ 45

€ 45

Bustransfer Regensburg – Praag i.g.v. huurfietsen (1 – 2 pers.), prijs p.p.

€ 80

€ 80

Bustransfer Regensburg – Praag i.g.v. huurfietsen (3 pers. of meer), prijs p.p.

€ 65

€ 65

Boekingskosten standaard, per boeking

€  30

€  30

Boekingskosten specialistisch maatwerk, per boeking

€ 100

€ 100

 

Prijzen per persoon 9-daagse variant

A-klasse

B-klasse

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 915

€ 685

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 495

€ 460

Korting op bagagevervoer bij 4 of meer personen

– € 45

– € 45

Toeslag 1-pers. kamer

€ 270

€ 215

Toeslag alleenreizende

€ 70

€ 70

Toeslag half pension (exclusief Praag)

€ 130

€ 130

Huur trekkingfiets

€  60

€  60

Huur gravel bike

€ 100

€ 100

Huur e-bike

€ 135

€ 135

Extra dag huurfiets

gratis

gratis

Extra dag gravel bike onderweg

€ 10

€ 10

Extra dag e-bike onderweg

€ 15

€ 15

Transfer vliegveld / station <=> hotel Praag, per groep 1 – 3 pers.

€ 32

€ 32

Transfer vliegveld / station <=> hotel Praag, per groep 4 – 8 pers.

€ 45

€ 45

Bustransfer Regensburg – Praag i.g.v. huurfietsen (1 – 2 pers.), prijs p.p.

€ 80

€ 80

Bustransfer Regensburg – Praag i.g.v. huurfietsen (3 pers. of meer), prijs p.p.

€ 65

€ 65

Boekingskosten standaard, per boeking

€  30

€  30

Boekingskosten specialistisch maatwerk, per boeking

€ 100

€ 100

Hotels

 • Hotelklasse A: zorgvuldig uitgezochte hotels 4* en 3*+ kwaliteit (in kleinere plaatsen best available in town)
 • Hotelklasse B: zorgvuldig uitgezochte pensions en hotels 3* kwaliteit

 

Prijzen extra nachten per persoon 2- pers. k. / 1-pers. k.

Seizoen 1: 01.07 – 31.08
Seizoen 2: 01.04 – 30.06 | 01.09 – 31.10
Plaats A-klasse hotel B-klasse hotel
Praag seizoen 1

Praag seizoen 2

€ 68 / € 115

€ 78 / € 125

€ 50 / € 90

€ 55 / € 99

Regensburg

€ 67 / € 112

€ 67 / € 112

Overige plaatsen

op aanvraag

op aanvraag

Prijzen City Bike Tour Praag – met eigen, exclusieve gids

Duur van de tour: 3,5 – 4 uur. 2 personen: € 45 p.p. ; 3 personen: € 40 p.p.; 4 of meer personen: € 35 p.p. Indien u een e-bike wilt huren, betaalt u € 10 p.p. extra.
U hoeft niet naar een verzamelpunt, maar wordt afgehaald van uw hotel door uw eigen gids. Tijdens de tour is er onderweg tijd voor een drankje (inclusief).
 

Verzekeringen

Verzekering huurfietsen
U kunt bij ons een huurfietsverzekering afsluiten. Wij werken hiervoor samen met de Europeesche verzekeringen. Als u deze verzekering wilt afsluiten, dan kunt u dit aangeven in de offerteaanvraag.
Verzekering huurfiets comfort: 1,92 p.p. per dag. € 50 eigen risico per gebeurtenis.
Verzekering huurfiets optimaal: 3,27 p.p. per dag. Geen eigen risico per gebeurtenis.

Reisverzekering en annuleringsverzekering
U kunt via ons ook een reisverzekering en/of annuleringsverzekering afsluiten. Wij werken hiervoor samen met de Europeesche verzekeringen. Als u deze verzekering wilt afsluiten, dan kunt u dit aangeven in de offerteaanvraag.

Nieuwsbrief ontvangen?

 
E-mail:
Naam:
 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld
Beurzen 2020

Mozaiëk Reizen staat in 2020 op de volgende beurzen:

Nederland:
Vakantiebeurs Utrecht van do 16 t/m zo 19 januari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht

Fiets- en Wandelbeurs van vrij 28 februari t/m zo 1 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht

België:
Fiets- en Wandelbeurs op za 15 en zo 16 februari 2020 in de Flanders Expo Gent