Fietsen van Wenen naar Boedapest Donau-Radweg

Fietsvakantie van Wenen naar Boedapest in meerdere varianten (Donauradweg, deel 3)

Fietsen van Wenen naar Boedapest (Donauradweg, deel 3) – is alleen al de moeite waard vanwege de 3 schitterende hoofdsteden Wenen, Bratislava en Boedapest die u aandoet: alle even interessant, maar o zo verschillend. U fietst bij dit deel van de Donauradweg weliswaar minder langs de Donau dan bij de route van Passau naar Wenen, maar onderweg door de drie landen Oostenrijk, Slowakije en Hongarije voert deze fietsvakantie u langs betoverende rivierbossen, lieve, authentieke dorpjes en oude, interessante steden. De kleine dorpjes waar u langs komt hebben vaak nog niets van hun oorspronkelijke charme verloren en verrassende historische steden nodigen u uit voor een gezellig terrasbezoek. Mooi zijn ook de vele burchten en kastelen, die trots boven de Donau oprijzen. Zelfs resten van de Romeinse tijd zult u tegenkomen in Carnuntum en fort Kelemantia. Uw eindbestemming, de schitterende koninklijke stad Boedapest met talloze UNESCO-monumenten, is een prachtige afsluiting van deze reis. Kortom Fietsen van Wenen naar Boedapest (Donauradweg, deel 3) is een aanrader! Wij bieden deze reis in 4 varianten aan, voor elk wat wils!

TIP: U kunt bij ons de hele Donauradweg vanaf de bron tot aan Boedapest boeken in 4 delen: Van de bron – Donauwörth, Donauwörth – Passau, Passau – Wenen en Wenen – Boedapest

Hoogtepunten fietsen Wenen - Boedapest

Foto's van deze fietsvakantie

Route van deze fietsvakantie

Van dag tot dag - Fietsen van Wenen naar Boedapest (Donauradweg)

Wij bieden dit deel van de Donauradweg - fietsen van Wenen naar Boedapest - in de volgende 4 varianten aan:
  1. De 8-daagse variant met een etappe direct van Wenen naar Bratislava (deze directe etappe is 70 km over vlak terrein) 
  2. De 8-daagse variant met een extra overnachting tussen Wenen en Bratislava + treintransfer van Mosonmagyaróvár naar Györ
  3. De 9-daagse variant met extra overnachting tussen Wenen en Bratislava
  4. De 6-daagse sportieve variant met etappes van 70 – 100 km

Bij het kopje “Voor wie?” kunt u zien welke variant voor u het meest geschikt is.

Dag 1 – Aankomst Wenen

Het loont zich om op tijd in de Donaumetropool Wenen aan te komen. Na het inchecken in uw hotel kunt u gaan genieten van alles wat deze prachtige, mondaine hoofdstad van Oostenrijk te bieden heeft. Gun u zelf een “Verlängerten” (speciale koffie) en een stuk Sachertorte in een typisch Weens Kaffeehaus. Slenter daarna door de bekendste winkelstraat van Wenen, de Mariahilferstraße. Of ga de Spaanse rijschool, de St. Stephansdom of de Wiener Prater bezichtigen. Ook kunt u naar het keizerlijk paleis Schönbrunn met zijn mooi aangelegde tuin. Een tip: de belangrijkste bezienswaardigheden kunt u ook aandoen tijdens een rit met een “Fiaker” (chique paardenkoets)!

Overnachting in Wenen (alle varianten)

Dag 2 – Wenen – Bad Deutsch Altenburg/Hainburg 

Afstand: ca. 50 km

Vanuit Wenen fietst u deze eerste etappe door het prachtige groene National park Donau-Auen langs de machtige Donau met zijn vele kleine zijarmen en zijstroompjes en zijn rijke flora en fauna. U komt langs de kastelen Orth en Eckartsau en bereikt de eindbestemming van de dag, het kuuroord Bad Deutsch Altenburg.

Overnachting in Bad Deutsch Altenburg/Hainburg (variant 2 en 3. Bij variant 1 en 4 fietst u door naar Bratislava)

Dag 3 – Bad Deutsch Altenburg/Hainburg – Bratislava

Afstand: ca. 35 km

Vandaag begint u met een uitstapje over de Römerweg naar het archeologisch park Carnuntum waar een Romeinse nederzetting deels is gereconstrueerd. Het is een van de belangrijkste opgravingen in Oostenrijk, dus zeer aan te bevelen. Daarna fietst u terug naar Hainburg en passeert bijna gelijk de Slowaakse grens.

Zodra u de grens over bent, fietst u Bratislava binnen, de hoofdstad van Slowakije en voormalige kroonstad van Hongarije. Hoog boven de Donau ziet u de burcht van Bratislava, hét symbool van de stad, evenals de sierlijke hangbrug Novy Most over de Donau. Bratislava heeft een levendig oud stadshart met schilderachtige straten en mooie gebouwen, zoals het Primatiaal paleis, de Michaeltoren en de blauwe kerk. U kunt er mooie ambachtelijk vervaardigde souvenirs kopen. Let ook op de bronzen levensechte beelden die u op verschillende plaatsen tegen kunt komen, zoals Čumil, de man die uit een putdeksel van de riolering lijkt te kijken. Het leuke vonden wij het enorme contrast tussen het keizerlijke, mondaine Wenen en het provinciale, pretentieloze, haast een beetje boerse van Bratislava. Maar dan wel in positieve zin!

De korte etappe van vandaag maakt het mogelijk om Bratislava uitgebreid te ontdekken.

Overnachting in Bratislava (alle varianten)

Dag 4 – Bratislava – Mosonmagyaróvár

Afstand: ca. 45 km

Vanuit Bratislava fietst u slechts een klein stukje door Slowakije alvorens u bij Rajká de Hongaarse grens passeert. Hier splitst de Donau (Hongaars: Duna) zich in meerdere meanderende zijtakken die allen praktisch parallel aan de hoofdstroom lopen en een soort kleine binnendelta vormen, Szigetköz geheten. Dit is een prachtig natuurgebied met een grote verscheidenheid aan dieren en planten. Tijdens de eerste kilometers op Hongaarse grondgebied passeert u prachtige, lieve kleine dorpjes. U fietst langs de binnendelta Szigetköz waar alle zijtakken van de Donau weer bij elkaar komen. U fietst tot in het stadje Mosonmagyaróvár, ook wel de stad van de 17 bruggen genoemd. Het is een oud stadje met heerlijke thermalbaden, gelegen aan de Mosoni-Duna, een van de zijarmen van de Donau.

Overnachting in Mosonmagyaróvár (variant 1 en 3. Bij variant 2 pakt u in Mosonmagyaróvár de trein naar Györ en bij variant 4 fietst u door naar Györ)

Dag 5 – Mosonmagyaróvár – Györ 

Afstand: ca. 40 km

Vandaag fietst u verder door de mooie binnendelta Szigetköz. Onderweg komt u door het kleine plaatsje Hédervár waar u gezellig kunt lunchen. In het midden van een beschermd park staat het mooie, massieve kasteel Hédervár. Vandaag is u eindbestemming Györ, dat het einde vormt van de Szigetköz. Het is een schitterende bisschopsstad met een kathedraal en een adembenemend mooie, barokke binnenstad. Het is raadzaam om voldoende tijd in te plannen om deze barokke Altstadt te bezoeken.

Overnachting in Györ (alle varianten)

Dag 6 – Györ – Komárom

Afstand: ca. 55 km

De etappe van vandaag leidt niet langs de Donau echter aan het einde van de dag zult u er wel weer eindigen. Niet ver buiten Györ bereikt u Böny. Vanuit Böny fietst u naar Bábolna, een goed onderhouden stadje met een mooie stadskern. De Pettkó-Szandtner Tibor rijschool en de Nationale Stoeterij, waar Arabieren worden gefokt zijn tot ver over de grenzen bekend. Het laatste deel van de etappe rijdt u weer langs de Donau, die hier als grensrivier tussen Hongarije en Slowakije fungeert , naar de grensstad Komárom/Komárno. Het Slowaakse Komárno, de geboorteplaats van componist Franz Lehár, heeft een mooi stadsplein Nádvorie Európy (Europaplein) dat omringd is door meer dan 20 gebouwen in verschillende bouwstijlen, ontworpen door evenzovele internationale architecten. Beide steden hebben een historisch centrum. Rond de “dubbelstad” zijn meerdere militaire verdedigingswerken (aan beide zijden van de rivier). ’s Avonds kunt u zich in het thermalbad laten verwennen.

Overnachting in Komárom (variant 1, 2 en 3. Bij variant 4 fietst u door naar Esztergom)

Dag 7 – Komárom – Visegrád 

Afstand: ca. 55 km + boottocht over de Donau naar Visegrád

Net buiten het Slowaakse Komárno ligt het opgegraven Romeinse hulptroepenfort Kelemantia (onderdeel van de Romeinse Limes). Van hieruit moet u aan de Slowaakse kant van de Donau blijven fietsen of verder aan de Hongaarse kant. U fietst in deze etappe dicht langs de rivier in het vlakke gedeelte van de Donau-vallei. U komt daarbij door verschillende dorpen in een decor van heuvelland en wijnbergen. Hoogtepunt van de etappe is Esztergom, een van de oudste steden van Hongarije, ook bekend als het Hongaarse Rome. De op een heuvel boven de stad gelegen basiliek is de grootste kerk van Hongarije. De laatste kilometers kunt u ontspannen genieten van het omliggende landschap tijdens een boottocht over de Donau. De “Donauknie” of ook wel de “Koningin van de Donau” genoemd, geldt als een van de mooiste natuurlandschappen die u tijdens deze fietsreis tegenkomt. Let op: de boot vaart alleen op vrijdag, zaterdag en zondag. In april en oktober vaart de boot niet. U kunt dan de trein nemen (treinticket inbegrepen) of het extra stuk fietsen.

Overnachting in Visegrád (variant 1, 2 en 3. Bij variant 4 overnacht u in Esztergom)

Dag 8 – Visegrád – Boedapest

Afstand: ca. 55 km 

Vanaf de hoog op de berg gelegen Waterburcht bij Visegrád heeft u een fraai uitzicht. Interessant is ook het interieur van het koninklijk paleis van Visegrád. Het eerste gedeelte van vandaag fietst u verder door de “Donauknie”. De Donau maakt hier een grote meander door het ca. 500 meter hoge bergland. In het kunstenaarsdorp Szentendre staan veel huizen op de de monumentenlijst. Het is een bonte verzameling van diverse kleuren en stijlen. Het gezellige barokke centrum van Szentendre met zijn koffiehuizen, winkels en boetieks moet u ook zeker niet overslaan. Al snel fietst u de Hongaarse hoofdstad Boedapest binnen, waar u ’s avonds op een terrasje de talrijke indrukken van de mooie fietstocht nog eens de revue kunt laten passeren.

Buda en Pest liggen aan weerszijden van de Donau en vormden in de loop van de geschiedenis samen de prachtige stad Budapest/Boedapest. Eén van de mooist denkbare panorama’s ziet u, als u vanaf de Paleisberg richting de Donau kijkt en zicht heeft op de beroemde Kettingbrug en het prachtige Parlementsgebouw. Belangrijke andere bouwwerken in de stad zijn de gotische Matthiaskerk en het Greshampaleis. Naast de vele historische monumenten kent de stad een bruisend nachtleven, met trendy discotheken en een rijk aanbod aan theater- en operavoorstellingen. Een ware cultuur op zichzelf vormen de traditionele koffiehuizen. Bezoek eeen van deze koffiehuizen, nadat u heerlijk geshopt hebt in dé autovrije winkelstraat van Boedapest: de Vaci utca in het hart van Pest.

Overnachting in Boedapest (alle varianten)

Dag 9 – einde van uw fietsvakantie Wenen - Boedapest, eventueel verlenging in Boedapest

Na het ontbijt eindigt uw fietsvakantie. U vertrekt vandaag richting huis óf u kunt u vakantie verlengen. Wij helpen u graag bij het verlengen van uw vakantie met een of meer dagen.

Reisdetails - Fietsen Wenen - Boedapest (Donauradweg)

Inbegrepen 

  • Persoonlijke pretourmeeting in Wenen
  • Overnachtingen in zorgvuldig uitgezochte 4* (A-klasse) of 3* (B-klasse) hotels / Gasthöfe
  • Uitgebreid ontbijt
  • Bagagevervoer van hotel naar hotel (indien geboekt)
  • Uitstekend Nederlandstalige routebeschrijving
  • Goed uitgewerkt kaartmateriaal
  • GPX-bestanden voor op uw GPS of mobiele telefoon
  • Reisbescheiden met toeristische informatie - merendeel Nederlandstalig 
  • Boottocht over de Donau van Esztergom naar Visegrád, incl. fiets (niet bij de sportieve variant). De boot vaart alleen op vrijdag, zaterdag en zondag. In april en oktober vaart de boot niet. Als alternatief is er dan een transfer per trein op dit traject mogelijk (treinticket inbegrepen) of u kunt het stuk fietsen.
  • Een vangnet in de vorm van telefonische ondersteuning onderweg en indien nodig daadwerkelijke hulp ter plaatse.
  • Het treinkaartje voor de etappe per trein naar Györ in de 8-daagse variant met extra overnachting tussen Wenen en Bratislava.
  • Huurfietsverzekering i.g.v. huurfietsen

Extra opties 

   • Halfpension, excl. Wenen en Boedapest (halfpension kan in deze steden eventueel wel bijgeboekt worden)
   • Huurfietsen
   • Huur e-bikes
   • Extra nachten in alle overnachtingsplaatsen zijn op aanvraag mogelijk (hoeveel extra nachten mogelijk zijn, is afhankelijk van het seizoen waarin uw reist)
   • Een bustransfer van Boedapest naar Wenen (incl. fietsen). Als alternatief kunt u in eigen beheer per trein terugreizen. 

  Bustransfer terug

 • Elke vrijdag, zaterdag en zondag (in seizoen 1 en 2) gaat er in de middag een bustransfer. Buiten deze dagen is er ook een bustransfer mogelijk, maar alleen vanaf 4 personen. In seizoen 3 gaat de bustransfer dagelijks. De bustransfer vertrekt vanaf uw hotel om ca. 15.00 uur, u bent ca. 3,5 uur onderweg. 

 • Parkeren

 • U kunt uw auto in Wenen probleemloos veilig parkeren in parkeergarages (tegen vergoeding: ca. € 20 per week) of bij uw hotel in de garage voor ca. € 25 per dag. U ontvangt in de reisbescheiden parkeertips.

Langs de Donau fietsen: Wenen - Boedapest (Donauradweg) - voor wie?

Moeilijkheidsgraad: 1 van 5

De fietsreis langs de Donau van Wenen naar Boedapest (Donauradweg) gaat voor een deel over een aparte fietsroute, zonder gemotoriseerd verkeer. Voor een ander deel gaat het over B-weggetjes en dijken. Soms is er een stuk met drukker verkeer. Op 3 etappes komen onverharde paden voor, de rest is geasfalteerd. Houd er rekening mee dat in Slowakije en Hongarije de fietswegen nog niet zo goed ontwikkeld zijn als in Oostenrijk. Deze route vraagt dan ook om een wat avontuurlijkere instelling en is niet vergelijkbaar met de Donauradweg van Passau naar Wenen. Met uitzondering van enkele trajecten in het Slowaakse deel is de route goed bewegwijzerd. U fietst vlak, met slechts af en toe lichte stijgingen.

Van deze fietsreis bieden wij 4 varianten aan, zodat er voor iedereen een geschikte manier is om deze fietstocht te ondernemen:

1. De 8-daagse variant met een etappe direct van Wenen naar Bratislava
Overnachtingen en afstanden: Wenen, Bratislava (70 km), Mosonmagyaróvár (45 km), Györ (40 km), Komárom (55 km), Visegrád + stukje boottocht (55 km), Boedapest (55 km).
Deze variant is geschikt als u graag de hele route van de Donauradweg Wenen – Boedapest wilt fietsen en u 1 langere etappe van 70 km aankan.

2. De 8-daagse variant met een extra overnachting tussen Wenen en Bratislava, en een treintransfer van Mosonmagyaróvár naar Györ
Overnachtingen en afstanden: Wenen, Bad Deutsch Altenburg/Hainburg (50 km), Bratislava (35 km), Györ (45 km fietsen naar Mosonmagyaróvár, daarna treintransfer naar Györ), Komárom (55 km), Visegrád + stukje boottocht (55 km), Boedapest (55 km).
Deze variant is geschikt als u op een ontspannen manier de fietsroute wilt afleggen met kortere afstanden, maar u niet langer dan 8 dagen onderweg wilt zijn.

3. De 9-daagse variant met extra overnachting tussen Wenen en Bratislava
Overnachtingen en afstanden: Wenen, Bad Deutsch Altenburg/Hainburg (50 km), Bratislava (35 km), Mosonmagyaróvár (45 km), Györ (40 km), Komárom (55 km), Visegrád + stukje boottocht (55 km), Boedapest (55 km).
Dit is onze langste variant, die geschikt is als u wat meer tijd. U fietst de hele Donauradweg van Wenen naar Boedapest, maar op een ontspannen manier door de kortere afstanden.

4. De 6-daagse sportieve variant
Overnachtingen en afstanden: Wenen, Bratislava (70 km), Györ (80 km), Esztergom (110 km, met 20 km te verkorten door op het eind de trein te pakken), Boedapest (85 km).
Dit is onze kortste variant die geschikt is als u een sportieve (tour)fietser bent en graag langere afstanden per dag fietst.

Ervaringen – Fietsen langs de Donau van Wenen naar Boedapest (Donauradweg)

Mogelijke beoordeling: 1 (slecht), 2 (onvoldoende), 3 (gemiddeld), 4 (goed), 5 (top)

Wenen – Boedapest (2021 en 2019)

Algemeen oordeel: 4
“Alles was zeer goed geregeld. Vooral de digitale routebeschrijving was ideaal. Alleen even van tevoren downloaden en fietsen maar. De routebeschrijving op papier, de routekaarten, de routes naar de hotels en het overige informatiemateriaal vulde de digitale route perfect aan.  
Dhr. Wieffer, september 2021

Algemeen oordeel: 4
“Aangekomen! Hebben onze "compagnon de route" 1400 km gevolgd van bron tot machtige stroom (in vier delen langs de Donau gefietst). Alles mogelijk geweest dankzij jullie prima organisatie. Bedankt en tot de volgende keer!” 
Anoniem, augustus 2021

Algemeen oordeel: 4
“Goede strakke organisatie” 
Dhr. Schaap, augustus 2019

Algemeen oordeel: 4
“Voor ons een eerste ervaring: afwisselend en verrassend. Goed geregeld qua logistiek met koffers. Hotels voldeden in het algemeen goed tot zeer goed.” 
Dhr. Groen, augustus 2019

Algemeen oordeel: 5
“Goed verzorgd, snel en netjes. De route is eigenlijk overal goed aangegeven met bordjes en het papieren kaartmateriaal is helder. Bedankt voor het regelen, we werden heerlijk ontzorgd en hebben een fijne vakantie gehad!”
Mevr. Kuijper, juli 2019

Algemeen oordeel: 4
“Goed georganiseerd”
Mevr. Zwetsloot, juni 2019

Algemeen oordeel: 4
“De reisbescheiden vooraf en ter plekke waren prima in orde. Fijn te weten dat je ergens op terug kan vallen.”
Anoniem, juni 2019

Algemeen oordeel: 5
“Goed”
Dhr. Polderman, juni 2019

Algemeen oordeel: 5
“Goed en zorgvuldig”
Mevr. De Hoog, mei 2019 (combinatietour Passau – Wenen – Boedapest)

Wenen – Boedapest (2018)
Algemeen oordeel: 4
“Leuke ontzorgde manier van op vakantie gaan. Györ was de grootste verrassing, omdat het een erg mooie stad is waar we nog nooit van hadden gehoord.”
Dhr. Bloemberg, september 2018

Algemeen oordeel: 4
“Zeer goed georganiseerd en veel mogelijkheden.”
Mevr. Tuin, september 2018

Algemeen oordeel: 4
“Een goede ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.”
Anoniem, augustus 2018

Algemeen oordeel: 4,5
“Mooie, verrijkende ervaring. Idee van ex-Oostbloklanden en baroksteden. Wel vermoeiend, wij konden er naast het fietsen niet veel extra’s meer bijnemen.”
Mevr. Poucke, augustus 2018

Algemeen oordeel: 4
“Prima.”
Fam. Hegmans, augustus 2018

Algemeen oordeel: 4
“Goed. We hebben genoten van de reis. Heel prettig, voor herhaling vatbaar”
Fam. Deturck, juli 2018

Algemeen oordeel: 4
“Goed georganiseerde reis. Veel mooie, interessante steden gezien. Landschap viel wat tegen (fietspaden soms ook ;), maar dat wisten we van tevoren)”
Mevr. Poulisse, juli 2018

Algemeen oordeel: 4
“Prettig om zaken mee te doen”
Dhr. Van Tuijl, juli 2018

Algemeen oordeel: 5
“We hebben een topvakantie gehad! Met onze 68 jaar was deze avontuurlijke fietsreis prima te doen”
Mevr. Sturkenboom, juni 2018

Algemeen oordeel: 4
“Leuke tocht, maar in verhouding weinig langs de Donau. De reis is goed uitgebalanceerd.”
Dhr. Van Gerwen, mei 2018

Algemeen oordeel: 5
“Goeie organisatie van de reis. De persoonlijke aandacht geeft vertrouwen!”
Dhr. De Kamps, mei 2018

Wenen – Boedapest (2017)

Algemeen oordeel: 4
“Prima geregeld “
Dhr. Frederiks, juli 2017

Algemeen oordeel: 5
“Mooie overnachtingsplaatsen, Nederlandse routebeschrijving, top.”
Dhr. Straver, juli 2017

Algemeen oordeel: 5
“Goed en organisatie ter plaatse is ook super. “
Mevr. Hooijschuur, juni 2017

Algemeen oordeel: 4
“Goed georganiseerd. Combinatie routebeschrijving, kaart en km-teller werkt uitstekend. Fijn dat wij beroep op Jozef konden doen (van organisatie ter plaatse), overigens niet nodig om gebruik van te maken. “
Dhr. Janssen, juni 2017

Algemeen oordeel: 5
“Goed geregeld. Geen klachten. “
Dhr. Schrama, juni 2017

Wenen – Boedapest sportief (2017)

Algemeen oordeel: 5
“Prima/zeer goed “
Dhr. Vermeij, augustus 2017

Wenen – Boedapest (2016)
Algemeen oordeel: 4
“Positief! Goed en strak geregeld.”
Familie Dun, augustus 2016

Algemeen oordeel: 4
“De fietsvakantie kwam overeen met onze verwachtingen. We zijn heel tevreden en hebben met plezier gefietst. Dankzij jullie hebben wij een heerlijke, zorgeloze fietsvakantie gehad. Een echte aanrader!”
Familie Schlösser, augustus 2016

Algemeen oordeel: 4
“Goed”
Familie Schippers, juli 2016

Algemeen oordeel: 4
“Positief”
Familie Van der Schuur, juni 2016

Algemeen oordeel: 4
“Prima: snelle communicatie en duidelijk. Bedankt, we hebben een heel leuke vakantie gehad!”
Familie Heijna, juni 2016

Algemeen oordeel: 4
“Goed”
Familie Van Hasselt, juni 2016

Algemeen oordeel: 5
“Persoonlijke aandacht, probleemoplossend denken. “
Familie Van Hattum, juli 2016 (combinatietour Passau - Wenen - Boedapest)

Algemeen oordeel: 4
“Keurig verzorgd, behulpzaam, advies gegeven, vriendelijk. Zeer tevreden over de ondersteuning en het materiaal.”
Familie Beerten, juli 2016 (combinatietour Passau - Wenen - Boedapest)

Prijzen 2022 – Fietsen Wenen - Boedapest (Donauradweg)

Bij een combinatie van twee tours, ontvangt u 5% korting op de tweede tour!

Termijnen

Periode: 2 april tot 8 oktober 

Seizoen 1: 02.04 – 21.04 | 24.09 – 08.10
Seizoen 2: 22.04 – 30.06 | 02.09 – 23.09
Seizoen 3: 01.07 – 01.09

Startdag:

Zonder bagagevervoer of als u met 4 of meer deelnemers bent
Wanneer u wilt

Met bagagevervoer
Seizoen 1: aankomst zaterdag in Wenen, start zondag
Seizoen 2: aankomst vrijdag, zaterdag of zondag, start dag erna
Seizoen 3: aankomst dagelijks mogelijk

Prijzen per persoon fietsvakantie Wenen - Boedapest (Donauradweg)

8-daagse variant met directe etappe Wenen - Bratislava

 

 

Hotelklasse 

Hotelklasse A

 Hotelklasse B

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 669

€ 579

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 609

€ 519

Toeslag Seizoen 2

€ 70

€ 60

Toeslag Seizoen 3

€ 120

€ 100

Toeslag 1-pers. kamer

€ 359

€ 229

Toeslag halfpension

€ 129

€ 99

Huurfiets

€ 85

€ 85

Huur e-bike

€ 185

€ 185

Bustransfer terug

€ 59

€ 59

Bustransfer terug incl. eigen fiets

€ 78

€ 78

Boekingskosten standaard, per boeking

€ 30

€ 30

Boekingskosten specialistisch maatwerk, per boeking

€ 100

€ 100

8-daagse variant met extra nacht tussen Wenen en Bratislava + treintransfer

 

 

Hotelklasse 

Hotelklasse A

 Hotelklasse B

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 699

€ 599

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 639

€ 539

Toeslag Seizoen 2

€ 80

€ 70

Toeslag Seizoen 3

€ 130

€ 120

Toeslag 1-pers. kamer

€ 359

€ 229

Toeslag halfpension

€ 129

€ 99

Huurfiets

€  85

€  85

Huur e-bike

€ 185

€ 185

Bustransfer terug

€ 59

€ 59

Bustransfer terug, incl. fiets

€ 78

€ 78

Boekingskosten standaard, per boeking

€  30

€  30

Boekingskosten specialistisch maatwerk, per boeking

€ 100

€ 100

9-daagse variant met extra nacht tussen Wenen en Bratislava 

 

 

Hotelklasse 

Hotelklasse A

 Hotelklasse B

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 799

€ 669

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 729

€ 599

Toeslag Seizoen 2

€ 80

€ 80

Toeslag Seizoen 3

€ 130

€  130

Toeslag 1-pers. kamer

€ 419

€ 249

Toeslag halfpension

€ 159

€ 119

Huurfiets

€ 85

€ 85

Huur e-bike

€ 185

€ 185

Bustransfer terug

€ 59

€ 59

Bustransfer terug incl. eigen fiets

€ 78

€ 78

Boekingskosten standaard, per boeking

€ 30

€ 30

Boekingskosten specialistisch maatwerk, per boeking

€ 100

€ 100

6-daagse sportieve variant

 

 

Hotelklasse 

Hotelklasse A

 Hotelklasse B

Basisprijs A – Seizoen 1: in 2-pers.kamer met bagagevervoer

€ 529

€ 459

Basisprijs B – Seizoen 1: in 2-pers. kamer zonder bagagevervoer

€ 489

€ 419

Toeslag Seizoen 2

€ 70

€ 60

Toeslag Seizoen 3

€ 110

€ 90

Toeslag 1-pers. kamer

€ 289

€ 189

Toeslag halfpension

€ 89

€ 69

Huurfiets

€ 85

€ 85

Huur e-bike

€ 185

€ 185

Bustransfer terug

€ 59

€ 59

Bustransfer terug incl. eigen fiets

€ 78

€ 78

Boekingskosten standaard, per boeking

€ 30

€ 30

Boekingskosten specialistisch maatwerk, per boeking

€ 100

€ 100

Hotels

Hotelklasse A: Overnachting in zorgvuldig uitgezochte 4* hotels / Gasthöfe
Hotelklasse B: Overnachting in zorgvuldig uitgezochte 3* hotels / Gasthöfe

Prijzen extra nachten p.p.

PlaatsA-klasse hotel 2-pers. kamer / 1-pers. kamer B-klasse hotel 2-pers. kamer / 1-pers. kamer 
Wenen

€ 69 / € 115

€ 59 / € 99

Bratislava

€ 69 / € 119

€ 49 / € 85

Boedapest

€ 69 / € 129

€ 55 / € 95

Overige plaatsen

op aanvraag

op aanvraag

 

Maatwerk – Fietsen Wenen - Boedapest (Donauradweg)

Naast onze standaard opties, kunt u ook met uw eigen ideeën komen. Wij leveren graag maatwerk en passen waar mogelijk deze reis naar uw wensen aan.

De opties voor maatwerk verschillen per fietsreis. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om advies te krijgen / te overleggen over de mogelijkheden om de fietsreis aan te passen.

Voor echt specialistisch maatwerk betaalt u een toeslag op de boekingskosten van € 70.

Dit zeggen onze fietsers

Goed verzorgd, snel en netjes. De route is eigenlijk overal goed aangegeven met bordjes en het papieren kaartmateriaal is helder. Bedankt voor het regelen, we werden heerlijk ontzorgd en hebben een fijne vakantie gehad!

Mevr. Kuijper

juli 2019
Shopping Basket