Fietsen met kinderen van Praag naar Dresden

Prachtige fietsvakantie met kinderen langs de Elbe

Fietsen met kinderen van Praag naar Dresden is een leuke, interessante, en ook gemakkelijke fietsvakantie om met kinderen te ondernemen. Vanaf Praag volgen jullie deze oude handelsroute en fietsen jullie stroomafwaarts langs de rivier de Vltava (Moldau), die uitmondt in de Labe (Elbe) met als uiteindelijke doel de historische stad Dresden. Onderweg komen jullie door een wonderschoon, zeer afwisselend landschap met pittoreske steden als Litomerice en Decin. Daarnaast overnachten jullie ook midden in het prachtige Nationalpark Sächsische Schweiz. Deze fietsreis is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. Fietsen kan hier afgewisseld worden met andere gezinsactiviteiten: zwemmen, een vaart met gondel of stoomboot, muurklimmen, wandeltochten in de omliggende bergen, bezoek aan een leuk familiemuseum, kidspark of dierentuin. Van ons ontvangen jullie allerlei tips. Welke activiteiten jullie uiteindelijk gaan doen, is geheel aan jullie!

TIP: jullie kunnen deze reis goed combineren met onze familytour van de bron van de Elbe naar Praag 

Hoogtepunten familytour Praag - Dresden

Foto's van deze familytour

Route van deze familytour

Van dag tot dag – Fietsen met kinderen van Praag naar Dresden 

Dag 1 – aankomst in Praag

Deze familie fietsvakantie begint in de prachtige, historische stad Praag. Het is aan te raden om jullie verblijf in de Tsjechische hoofdstad met een paar dagen te verlengen, zodat jullie voldoende tijd hebben om de stad Praag in haar volle glorie te kunnen bezoeken.

Wat dachten jullie van: 

  • Een ochtendwandeling over het nieuwe stadsplein met de Astronomische Klok, de Orloj. Gebouwd in 1490(!), gaan ieder uur twee kleine deurtjes in de klok open en komt een parade van apostelen voorbij. Dit moet je echt wel gezien hebben!
  • Lunch in het nabijgelegen Obecni Dum, te midden van een verpletterende hoeveelheid originele Jugendstilelementen.
  • Een begeleidende fietstocht door Praag met een gids die zijn tocht aanpast aan wat leuk is voor kinderen. Zo ontdekt u ook de interessante plekken die niet in de toeristengidsen staan. Al jaren een succes!
  • Slenteren over de Karelsbrug: je kunt je portret laten schilderen, souvenirs kopen of luisteren naar een straatmuzikant
  • Een boottocht over de Moldau met kleine, romantische bootjes, bestuurd door zwarte matrozen in onberispelijk witte matrozenpakken
  • Het Speelgoedmuseum met speelgoed van eeuwen geleden tot nu toe en met een heuse Barbie-expositie!
  • Een poppentheater. Tsjechië staat bekend om zijn poppentheaters, in elk klein plaatsje vind je er wel een. Natuurlijk ook in Praag. In het Loutkové divadlo Jiskra en het Divadlo Spejbla Theater worden dagelijks kindervoorstellingen gespeeld. Er bestaat ook de mogelijkheid een pop als souvenir te kopen.
  • Een bezoek aan één van de mooiste dierentuinen van de wereld: de Zoo in Praag. Hier spot je alle dieren die je maar kunt bedenken! Van ijsbeer tot stoere tijger en van neushoorn tot giga gave giraffe! Twee kinderspeelplaatsen zorgen ervoor dat je niet uitgespeeld raakt.
  • Graffity op de John Lennonwall, maar dan wel met een speciale betekenis
  • ’s Avonds naar het Black Light Theatre, leuk voor jong en oud!

Overnachting in Praag 

Dag 2 – Praag – Kralupy

Afstand: ca. 30 km

Vandaag nog wat tijd in Praag doorbrengen of gelijk op de fiets over een mooie route richting Kralupy. De Moldau snijdt hier door het landschap waardoor interessante rotsvormingen en diepe dalen gevormd zijn. Dit is de enige etappe van deze fietsreis waarin iets geklommen moet worden.

Overnachting in Kralupy

Dag 3 – Kralupy – Roudnice nad Labem

Afstand: ca. 30 km (stukje per trein) of 55 km (hele weg fietsen)

Net buiten Kralupy komen jullie voorbij de twee prachtige kastelen Veltrusy en Nelahozeves. In Nelahozeves vind je ook het museum van een van de drie beste componisten die Tsjechië heeft voortgebracht: de componist Antonín Dorák. Dvorak werd in Nelahozeves geboren als zoon van de plaatselijke slager. Verder gaat het vandaag langs Zelcín ZOO (Tsjechische kinderboerderij) richting het mooie wijnstadje Melnik, dat op een heuvel ligt. Om bij Melnik te komen, steken jullie de Elbe over op een kleine boot. In Melnik moet je wel even stoppen om een terrasje te pakken en het uitzicht te bewonderen (de Moldau vloeit hier in de Elbe). Je ouders vinden misschien een bezoek aan een plaatselijke wijnkelder geen gek idee. Melnik is de noordelijkste stad van Bohemen waar wijnbouw mogelijk is. In Melnik moet overlegd worden wat jullie gaan doen: ofwel jullie hebben genoeg gefietst voor vandaag en nemen vanaf Melnik de trein naar Roudnice nad Labem (fietsen op de trein) óf jullie kunnen er nog wel even tegenaan en willen de hele weg fietsen naar het mooie oude stadje Roudnice nad Labem, dat een prachtig kasteel heeft.

Overnachting in Roudnice nad Labem

Dag 4 – Roudnice nad Labem – Litomerice

Afstand: ca. 20 km 

Jullie komen door een van de vruchtbaarste gebieden van Tsjechië, de Elbe is hier door de samenvloeiing met de Moldau breder geworden. Maar vandaag geen grote fietsafstanden. Er zijn andere mogelijkheden: in Litomerice wacht een heerlijk zwembad en voor de wat oudere kinderen zal de oude vesting Terezín (in WO II concentratiekamp Teresienstadt) ongetwijfeld een diepe indruk achter laten. Voor de echte sportievelingen is het ook mogelijk 16 km extra te fietsen naar de legendarische berg Rip (beklimming is de moeite waard). Maar jullie kunnen ook overwegen om vandaag helemaal niet te fietsen (fiets op de trein) en gelijk naar Litomerice gaan. Daar kunnen jullie dan heerlijk een dagje zwemmen (bij warm weer geen gek idee). Litomerice is een vriendelijke en sfeervolle stad met pastelkleurige Gotische, Barokke en Renaissance gevels.

Overnachting in Litomerice

Dag 5 – Litomerice – Decin

Afstand: ca. 30 (stukje per trein) of 50 km (hele weg fietsen)

Vandaag verkennen jullie het romantische landschap van het Boheemse Middelgebergte. Kenmerkend zijn de kegelvormige, vulkanische heuvels en een enorme biodiversiteit. Hoewel dit gebied dus zeer heuvelachtig is, volgen jullie gemakkelijk fietsend het smalle Elbedal stroomafwaarts, waarbij jullie langs interessante ruïnes komen. Het Strekov Kasteel, dat bovenop een 100 m hoge steile rotspunt staat, is een van de meest romantische kastelen in Tsjechië. Na een uitdagende beklimming worden jullie beloond met een fantastisch uitzicht én met een gezellig restaurant in de burchtsmederij. Het eindpunt van de dag is de Noordelijke poort van de Tsjechische Republiek: de stad Decin. Het is de laagst gelegen stad van Tsjechië en dat hebben ze geweten. De regelmatige Elbeoverstromingen laten nog steeds zien wie er hier de baas is. Aanvankelijk was Decin een rokerige havenstad met een enorm kasteel met een roerig militair verleden tot in de stalinistische tijd toe. Tegenwoordig verdient Decin een bezoek, vanwege de renovatie van het enorme kasteel en de historische binnenstad er vlakbij. In Decin is ook een mooie dierentuin. Ga vooral kijken naar de Grizzlyberen bovenop een rotsige heuvel in het bos!

Als 52 km te ver fietsen is, kunnen jullie in Usti nad Labem de trein naar Decin nemen.

Overnachting in Decin

Dag 6 – Decin – National Park Sächsische Schweiz

Afstand: ca. 25 km

Vandaag kunnen jullie de boot pakken vanaf Decin naar Hrensko of jullie gaan fietsen door het hart van het Nationale Park Tsjechisch-Saksisch Zwitserland. Deze streek met haar mooie natuur met rotsvormingen, passen, uitzichttorens, plateaubergen en diepe gorges is bij uitstek geschikt voor wandelaars. Het grensplaatsje Hrensko is een leuke plek voor een lunchstop. Van daaruit kunnen jullie diverse prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld naar de Pravcicka Poort: de grootste natuurlijke, door watererosie ontstane zandstenen brug van Europa. Er is een restaurant onder gehuisvest. Een kortere wandeling naar de gorges van de Kamenice rivier is ook al schitterend. Een andere leuke optie is een gondeltour over de Kamenice rivier door de gorges. Ondanks dat dit het laagste punt van de Tsjechische republiek is, wanen jullie je continu in de bergen. Jullie overnachten verderop in Bad Schandau, een van de mooiste Duitse toeristenplaatjes én met het mooie Toskana Therme Bad Schandau.

Overnachting in Bad Schandau

Dag 7 – National Park Sächsische Schweiz – Dresden

Afstand: 0 – 40 km (hele weg fietsen of per stoomboot)

Jullie fietsen deze dag verder langs de Elbe richting Dresden langs vele historische bezienswaardigheden: de griezelig uitziende enorme vesting Königstein (“de Saksische Bastille”) en de Basteibrug (een 76 m lange rotsbrug van zandsteen bij Rathen) liggen nog in het bergland. Bij Pirna komen jullie dan de Elbevallei binnen, een synthese van natuur, architectuur en cultuurlandschappen. De oevers van de Elbe zijn bekleed met Renaissance forten en 18e en 19e eeuwse villa´s, terwijl paleizen en tuinen naadloos aansluiten op het met wijnranken omlijste landschap. Als jullie de eindbestemming van deze reis naderen, zien jullie al het prachtige panorama op de oude UNESCO-stad Dresden. Geen zin om vanuit het bergland de beschermde Elbevallei in te fietsen en zo het panorama van Dresden tegemoet te gaan? Het kan ook door een mooie tocht per stoomboot!

Overnachting in Dresden

Dag 8 – Vertrek naar huis of extra nacht Dresden

Na het ontbijt, eindigt jullie fietsvakantie. Jullie vertrekken vandaag naar huis of jullie vakantie nog verlengen. Wij helpen jullie graag bij het verlengen van jullie vakantie. Ons advies is om in ieder geval 1 extra nacht in Dresden te boeken. Jullie hebben dan 1 volle dag de tijd om deze prachtige stad te bekijken.

Leuke activiteiten met kinderen in Dresden:

  • Het Residenzschloss in de Altstadt van Dresden met prachtige middeleeuwse harnassen en wapens in de Rüstkammer en prachtige schatkamers in het Grüne Gewölbe
  • Een rondleiding door de middeleeuwse gewelven van de Kazematten onder de Brühlse Terrasse (hier worden ook sprookjes verteld)
  • Skaten in het skatepark aan de Lingnerallee
  • Segway fun-park (ze hebben er ook Quads)
  • Voor kinderen tot 12 jaar: Kidsplanet (grote indoor speeltuin met bistro voor de ouders)
  • Voor het hele gezin: Spaßbad Elbamare
  • Tips om te fietsen vanuit Dresden: schitterende stadje Meissen, Radebeul (Karl Maj museum), waterslot Moritzburg

Reisdetails – Fietsen met kinderen van Praag naar Dresden

Inbegrepen 

  • Persoonlijke pretourmeeting in Praag
  • Overnachtingen in zorgvuldig uitgezochte 3* hotels en persoonlijke pensions – op aanvraag is een upgrade naar premium hotels (A-klasse) mogelijk
  • Verzorging op basis van logies en ontbijt
  • Bagagevervoer (indien geboekt)
  • GPX-bestanden voor op jullie GPS of navigatie app op de mobiele telefoon
  • Uitgebreide Nederlandstalige reisbescheiden met o.a. vooraf informatie, toeristische tips en tips voor activiteiten met kinderen
  • Een vangnet in de vorm van 24-uurs telefonische ondersteuning en indien nodig daadwerkelijke hulp ter plaatse
  • Let op: eventuele toeristenbelasting is niet inbegrepen in de prijs

Extra opties

  • Extra nachten in alle overnachtingsplaatsen mogelijk
  • Upgrade naar luxere hotels (waar mogelijk)
  • Huurfietsen (alleen mogelijk bij bagagevervoer):
   • Trekkingfiets met 24 of 27 versnellingen – incl. fietshelm, stuurtas en 1x zijtas
   • Gravel bike – incl. fietshelm, kaartenhouder en 1x zijtas (extra stabiele, comfortabele en snelle fiets voor op onverharde paden. Qua model een combinatie tussen een wielrenfiets en een mountainbike)
   • Elektrische fiets met een lage instap – incl. fietshelm, kaartenhouder en 1x zijtas
   • Kinderfiets, follow-me, fietskar of kinderzitje
  • Transfer van vliegveld of treinstation Praag naar jullie eerste hotel
  • Transfer van Dresden naar Praag aan het begin (handig indien jullie met de eigen auto en eigen fietsen komen) of op het eind. Vertrek 08.30 of 15.30 uur.
  • Begeleide introductie fietstour door Praag van 4 – 5 uur 
  • Overige wensen kunnen jullie aan ons doorgeven en wij gaan voor jullie kijken naar de mogelijkheden

Parkeren

Jullie kunnen de auto in Praag of in Dresden parkeren. In Dresden kunnen jullie parkeren in een parkeergarage voor ca. € 7,50 per dag. Jullie ontvangen hierover tips. Jullie kunnen bij boeking onze transfer van Dresden naar Praag reserveren (vooral handig met eigen fietsen), vertrek ca. 08.30 of 15.30 uur vanaf de parkeergarage, dagelijks maar wel op aanvraag. 

In Praag kunnen jullie de auto parkeren in de garage van onze lokale partner voor € 12 per dag (op aanvraag vanwege beperkte plekken, bij boeking reserveren).  Andere optie is in een openbare parkeergarage voor ca. € 16 per dag of op het vliegveld aan de rand van Praag voor ca. € 5 per dag. 

Hoe komen jullie er met het openbaar vervoer?

Er gaan vluchten naar Praag en terug vanuit Dresden, maar Praag en Dresden zijn ook goed te bereiken per dagtrein. Vanuit klimaatoogpunt is de trein natuurlijk de beste optie.

Elberadweg Bron – Praag en Praag – Dresden achter elkaar fietsen

  • Willen jullie beide routes achter elkaar fietsen, dan kan dat bij ons ook goed. Prijs is op aanvraag, jullie kunnen hiervoor een offerte aanvragen.
  • Jullie kunnen ook de Elberadweg van de bron naar Dresden fietsen, zonder Praag aan te doen. Jullie fietsen dan van Nymburk naar Melník. Prijs is op aanvraag, jullie kunnen hiervoor een offerte aanvragen.
  • Jullie kunnen de auto in Dresden parkeren in een parkeergarage (ca. € 7,50 per dag)
  • Wij kunnen een transfer verzorgen van Dresden naar Spindleruv Mlyn

Begeleide fietstocht door Praag

Blijven jullie één of enkele dagen in Praag, dan is er een leuke manier om in korte tijd heel veel van de stad te zien, namelijk onze begeleide fietstocht door Praag. Dit is een unieke, verkennende fietstour langs de highlights van Praag met interessante achtergrondinformatie en leuke insider tips. Onze partner in Praag heeft eigen, toegewijde gidsen en deze passen de tour aan aan jullie mogelijkheden en wensen. De gids zelf spreekt Engels (desgewenst Duits) en jullie zijn ca. 4 – 5 uur onderweg (drankje onderweg inbegrepen). De tour is exclusief voor jullie gezin en jullie worden afgehaald bij jullie hotel. Praag is een doolhof voor fietsers, echt niet te doen. Maar met onze gids komen jullie via allerlei kleine steegjes, trappetjes en stoepen niet alleen op de bekende plaatsen, maar ook op plekken, die je niet in de toeristengidsen vindt, maar die heel speciaal zijn of een grote betekenis hebben. De City Bike Tour wordt al jaren goed beoordeeld, mensen vinden de tocht avontuurlijk, spannend, veelzijdig, etc. Ook de goede gidsen worden geroemd. Een echte aanrader dus. 

Fietsen met kinderen van Praag naar Dresden, voor wie?

Moeilijkheidsgraad: 1 van 5

Deze fietsreis is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. De Elberadweg van Praag naar Dresden is de gemakkelijkste familytour die wij aanbieden in Tsjechië. Het is een eenvoudige, mooie fietsreis die geschikt is voor het hele gezin. Alleen de eerste dag is er een klimmetje te overwinnen, de rest van het traject is nagenoeg vlak. Jullie fietsen over goede fietspaden of rustige b-weggetjes. Mochten jullie onderweg een etappe wat in willen korten, dan is dat goed mogelijk. Op veel plaatsen kunnen jullie namelijk de trein nemen (fietsen kunnen mee op de trein).

Ervaringen – Fietsen met kinderen van Praag naar Dresden

Mogelijke beoordeling: 1 (slecht), 2 (onvoldoende), 3 (gemiddeld), 4 (goed), 5 (top)

Algemeen oordeel: 5
“Enorm leuk om te doen met de kinderen! We hebben genoten en alles was tot in de puntjes georganiseerd.”
Familie Munting, juli 2023

Algemeen oordeel: 5
“Zeer persoonlijke aanpak, correcte offerte en afhandeling, inspanning om de reisbescheiden vroeger op te sturen omdat we eerder op vakantie vertrokken, heel tevreden. Het was waarlijk een fantastische vakantie voor ons allemaal en de organisatie was top, dankjewel hiervoor!”
Familie Gardedieu, augustus 2022

Algemeen oordeel: 5
“Ik wil jullie heel erg bedanken voor de super georganiseerde reis. Alles was top geregeld. Wij zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen die ook overwegen om een fietsvakantie te willen gaan doen.”
Familie Du Chatinier, juli 2022

Algemeen oordeel: 5
“Vriendelijke mensen, leuke reizen, goed georganiseerd”
Anoniem, augustus 2020 (combinatie familytour Van de bron naar Praag en Praag naar Dresden)

Algemeen oordeel: 5
“Voor herhaling vatbaar. We hebben reclame voor jullie gemaakt bij medefietsers.”
Fam. Engels, augustus 2019

Algemeen oordeel: 5
“Heel goed! Zou de volgende keer weer zo via jullie boeken.”
Anoniem, juli 2019 (combinatie familytour Van de bron naar Praag en van Praag naar Dresden)

Algemeen oordeel: 4
“Goed geregeld. Mooie reis.”
Familie Slik, mei 2019

Algemeen oordeel: 4
“Mooie tocht. Goed.”
Familie Westerveld, augustus 2018

Algemeen oordeel: 5
“Leuke, mooie fietstocht met iedere dag weer een verrassend hotel, leuke stadjes.”
Familie Looman, augustus 2018

Algemeen oordeel: 4
“Leuk, goed georganiseerd en een keer iets anders!”
Familie Van den Broek, juli 2018

Algemeen oordeel: 5
“Goed georganiseerd”
Anoniem, juli 2018

Algemeen oordeel: 4
“Prima!”
Anoniem, juli 2018

Algemeen oordeel: 4
“Goed. Werd goed meegedacht vooraf. De onvolkomenheden ter plekke werden goed opgepakt/opgelost.”
Familie Snijder, augustus 2017

Algemeen oordeel: –
“Complimenten aan Mozaïek Reizen die deze trip perfect verzorgd heeft. We hebben er weer een topervaring bij.”
Familie Melieste, augustus 2017

Algemeen oordeel: 5
“Lekker gefietst! Goede service Mozaïek!”
Familie De Vries, augustus 2016

Algemeen oordeel: 5
“Goed georganiseerd, prettige service.”
Familie Weck, mei 2016

Algemeen oordeel: 4
“Zeer flexibel en klantgericht. De afstanden zijn goed afgestemd op de jongste deelnemer (6 jaar)”
Fam. Van den Oever, juli 2015

Algemeen oordeel: 4
“Positief, uitdagend en voor herhaling vatbaar.”
Familie Schaap, juli 2016 (combinatie familytour Van de bron naar Praag en van Praag naar Dresden)

Algemeen oordeel: 5
“Perfect. Erg heet, maar verder geweldige ervaring.”
Ten aanzien van het boekingsproces: “Rest ons u heel hartelijk te bedanken voor de alle inspanningen die door u (op de meest onmogelijke tijden!) zijn geleverd. Zelden zo’n geweldige service meegemaakt.
In het bijzonder wil ik u bedanken hoe u in staat bent gebleken deze mooie reis binnen onze budgettaire grenzen te houden. Dat vergde veel creativiteit en meedenken en ik wil u daarvoor een groot en welgemeend compliment maken!”

Anoniem, augustus 2015 (combinatie familytour Van de bron naar Praag en van Praag naar Berlijn)

Prijzen 2024 – Fietsen met kinderen van Praag naar Dresden

Termijnen

Aankomst dagelijks mogelijk van 01.04 – 31.10

Bij de volgende data kunnen prijzen afwijken:
Begin mei: 27.04 – 07.05
Periode Hemelvaart en Pinksteren: 08.05 – 12.05 | 18.05 – 21.05

Prijzen per persoon

Fietsen met kinderen van Praag naar DresdenMet bagagevervoerZonder bagagevervoer
Prijs voor volwassenen€ 715€ 615
Kinderen 4 – 18 jaar* (40% korting)€ 430€ 370
Huurfiets volwassenen (24 / 27 versnellingen)€ 82n.v.t.
Huurfiets kinderen€ 59n.v.t.
Huur luxe gravelbike (racefietsmodel, alleen volwassenen)€ 135n.v.t.
Huur e-bike (ook voor kinderen vanaf 1.25 m mogelijk)€ 157n.v.t.
Extra dag huurfiets onderweggratisn.v.t.
Extra dag gravel bike onderweg€ 15n.v.t.
Extra dag e-bike onderweg€ 20n.v.t.
Toeslag follow-me – per dag€ 8n.v.t.
Toeslag fietskar – per dag€ 12n.v.t.
Toeslag kinderzitje – per tour€ 35n.v.t.
Transfer vliegveld – hotel Praag (1 – 3 p.), per groep€ 55€ 55
Transfer vliegveld – hotel Praag (4 – 8 p.), per groep€ 70€ 70
Transfer station – hotel Praag (1 – 3 p.), per groep€ 50€ 50
Transfer station – hotel Praag (4 – 8 p.), per groep€ 60€ 60
Bustransfer Dresden – Praag (1 – 3 p.), per groep€ 195€ 195
Bustransfer Dresden – Praag (4 – 8 p.), per groep€ 250€ 250
Boekingskosten standaard, per boeking€ 30€ 30
Boekingskosten specialistisch maatwerk, per boeking€ 100€ 100
 

*De kinderprijs is van toepassing bij minimaal 2 volbetalende volwassenen en indien de kinderen bij de ouders op de kamer slapen. Kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis mee, eventuele kosten voor een babybedje dienen dan ter plaatse aan het hotel betaald te worden.

Hotels

Zorgvuldig uitgezochte 3* hotels en persoonlijke pensions. Op aanvraag is een upgrade naar premium hotels (A-klasse) mogelijk.

Prijzen extra nachten

Extra nachten zijn bij de familytours in Tsjechië op aanvraag. Het is mogelijk om in alle overnachtingsplaatsen extra nachten bij te boeken. Jullie kunnen in de offerteaanvraag aangeven waar jullie extra nachten wensen.

Prijzen City Bike Tour Praag

Unieke, verkennende fietstour langs de highlights van Praag met interessante achtergrond informatie en leuke insider tips. De tour is exclusief voor jullie reisgezelschap en duurt ca. 4 – 5 uur. Prijs is € 170 (per gezin). Hebben jullie een huurfiets nodig, dan kost het niets extra. Indien jullie een e-bike huren, betalen jullie € 10 p.p. extra. Jullie hoeven niet naar een verzamelpunt, maar worden afgehaald van jullie hotel door jullie eigen gids (Engels of Duitssprekend). Tijdens de tour is er onderweg tijd voor een drankje (inclusief). 

Maatwerk – fietsen met kinderen van Praag naar Dresden

Naast onze standaard opties, kunt u ook met uw eigen ideeën komen. Wij leveren graag maatwerk en passen waar mogelijk deze reis naar uw wensen aan.

De opties voor maatwerk verschillen per fietsreis. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om advies te krijgen / te overleggen over de mogelijkheden om de fietsreis aan te passen.

Voor echt specialistisch maatwerk betaalt u een toeslag op de boekingskosten van € 70.

Ook interessant voor u

Dit zeggen onze fietsers

Enorm leuk om te doen met de kinderen! We hebben genoten en alles was tot in de puntjes georganiseerd.

Familie Munting

juli 2023
Shopping Basket